08
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

ADTS ICT B.V. nu Cisco Authorized Technology Provider (ATP) Telepresence Video

Certificering: het resultaat van deelname aan het Comstor Mentor Programma

Houten, 8 december 2014 – ADTS ICT B.V., specialist op het gebied van maatwerk ICT-oplossingen op basis van Cisco-technologie, mag zich Cisco ATP (Authorized Technology Provider) TelePresence Video noemen. Experts van het bedrijf hebben in het kader van de deelname van ADTS ICT B.V. aan het Comstor Mentor Programma met succes de benodigde certificaten behaald.

Met behulp van de Cisco TelePresence Video-oplossingen kunnen medewerkers van organisaties op persoonlijke wijze via videoverbindingen met elkaar vergaderen en samenwerken. Dankzij hoge kwaliteit videocamera’s en displays is het mogelijk om visueel en interactief te communiceren met deelnemers over de hele wereld. Dankzij dit soort oplossingen hoeven medewerkers van organisaties veel minder vaak fysiek aanwezig te zijn bij vergaderingen, waarmee aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd worden.

“Met deze ATP-status van Cisco zijn wij een van de weinige spelers in Nederland die een bestaande IP-telefooncentrale kunnen uitbreiden met high definition video conferencing. Organisaties kunnen flink besparen op reiskosten en bij bedrijven die internationaal opereren heb je het dan al snel over aanzienlijke bedragen. Daarnaast helpt HD telepresence bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking en kunnen medewerkers sneller even met elkaar overleggen”, zegt Bernhard van der Linde, directeur van ADTS ICT B.V. “We konden dit certificeringsproces doorlopen dankzij onze deelname aan het Comstor Mentor Programma. Het was best een zwaar traject, maar het biedt ons nu al nieuwe kansen. We zijn inmiddels bezig met twee partijen die vestigingen hebben in meerdere landen.”

ADTS ICT B.V. is een van de vijf partners die sinds begin 2014 deelnemen aan het Comstor Mentor Programma. Via dit partnerprogramma ondersteunen Comstor en Cisco geselecteerde partners bij het realiseren van hun groeiambities en het uitbreiden van hun competenties. De Cisco ATP-certificering van ADTS ICT B.V. voor Telepresence Video is een van de directe resultaten van de deelname aan het Comstor Mentor Programma. Inmiddels is de tweede fase van het Comstor Mentor Programma gestart, met vijf nieuwe Nederlandse partners.

De toekenning van de status van Cisco ATP TelePresence laat zien dat ADTS ICT B.V. voldoet aan de strenge eisen van Cisco op het gebied van technische kennis, service, support en klant-tevredenheid.

Over ADTS
ADTS is een familiebedrijf dat is gestart door de vader maar inmiddels met de nieuwe generatie is versterkt. Drie zonen vormen nu de directie, die ieder met hun eigen kennis en specialisme klaar zijn voor de toekomst. Met divisies die onderling verschillen maar zeer complementair zijn. Door het bundelen van deze krachten is ADTS: Your Solution Force.

ADTS ICT B.V. is één van de divisies van ADTS en is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van Cisco data- en telefonienetwerken. Het bedrijf is één van de 40 Premier Certified Partners van Cisco in Nederland. De focus ligt met name op het gebied van Cisco Collaboration & Cisco Data Center oplossingen.

ADTS ICT B.V. zet complexe ICT-vraagstukken om in optimale werkomgevingen. Daar ligt ook de kracht van ADTS ICT B.V. Het gaat daarbij niet om wat ADTS ICT B.V. wil, maar de klant staat voorop. Steekwoorden hierbij zijn betrokkenheid, flexibel en uitermate gedreven.

Kijk voor meer informatie op http://www.adts.nl/adts-ict

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende unified communications-oplossingen, netwerkinfrastructuur en data center- en security-oplossingen met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. De teams van Westcon creëren bijzondere resellerprogramma’s en bieden exceptionele ondersteuning om de business van partners verder te laten groeien. Dankzij de nauwe samenwerking tussen alle afdelingen binnen Westcon Group is de organisatie in staat om partners ondersteuning op maat te bieden, van wereldwijde logistieke en op maat gemaakte financiële oplossingen tot pre-sales, technische en engineering ondersteuning. Westcon Group werkt samen met partners om snel en flexibel te kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden, zodat zij de snelst mogelijke omzetgroei kunnen realiseren. Westcon Group’s portfolio van toonaangevende merken bestaat uit: Cisco, Avaya, Brocade, Polycom, Check Point en Blue Coat. Ga voor meer informatie naar www.westcongroup.com of www.nl.comstor.com.

Contactpersoon voor de pers
Comstor, René Tuinenburg, tel. +31 (0)30 248 92 33, e-mail: rene.tuinenburg@comstor.com.

  • Print
  • PDF