01
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Agendabericht: Comstor organiseert launch event en training voor ExpressPod

Houten, 1 maart 2013 – Comstor, de business unit van Westcon Group gericht op de wereldwijde distributie van Cisco-producten, organiseert op dinsdag 26 maart 2013 het Comstor ExpressPod Launch Event, in de Buitenplaats in Amerongen. ExpressPod is een complete infrastructuur-oplossing van Cisco en NetApp die de inzet van servers, storage en netwerk resources vereenvoudigt en die eenvoudig en betaalbaar te implementeren is. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor het MKB. Tijdens deze middag zullen diverse sprekers van Comstor, Cisco, NetApp en Panduit presentaties verzorgen over de voordelen en mogelijkheden van ExpressPod. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers, direct na de presentaties in de zaal of tijdens de netwerkborrel, onder het genot van een hapje en drankje.

Op donderdag 28 maart 2013 is er tevens de Comstor ExpressPod FirstLook Training, waar resellers vertrouwd worden gemaakt met ExpressPod, de verschillende varianten, unique selling points en concurrentievoordelen van deze oplossing.

Meer informatie over de ExpressPod oplossing is te vinden op op www.myexpresspod.com.

Comstor ExpressPod Lauch Event
Datum: 26 maart 2013
Tijd: 13.30 – 18.00 uur
Locatie: Buitenplaats, Drostestraat 12, Amerongen

Comstor ExpressPod FirstLook Training
Datum: 28 maart 2013
Tijd: 09.00 – 16.00 uur
Locatie: Comstor, Meidoornkade 12, Houten

Kijk voor uitgebreide programma’s en registratie voor beide events op:
http://www.myexpresspod.com/evenementen/.

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende oplossingen op het gebied van unified communications, infrastructuur en security oplossingen, met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. De Comstor business unit van het bedrijf is specifiek gericht op de wereldwijde distributie van het Cisco-portfolio. De teams van Westcon creëren unieke programma’s en bieden uitzonderlijke ondersteuning aan partners over de hele wereld om de business te stimuleren. Nauwe relaties op elk niveau van de Westcon Group maken het voor partners mogelijk om ondersteuning te krijgen die specifiek is afgestemd op hun behoeften. Van wereldwijde logistieke en flexibele, op maat gemaakte financiele oplossingen tot pre-sales en technische ondersteuning. Weston Group werkt samen met partners om met snelheid en behendigheid te reageren op veranderende marktomstandigheden, zodat zij de snelst mogelijk time to revenue kunnen realiseren. Westcon Group’s leverancierportfolio bestaat onder andere uit: Cisco, F5, Avaya, Polycom, Check Point, and Blue Coat. Voor meer informative bezoek www.comstor.com of www.westcongroup.com.

Contactpersoon voor de pers
Comstor, René Tuinenburg, tel. +31 (0)30 248 92 33, e-mail: rene.tuinenburg@comstor.com.

  • Print
  • PDF