13
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Agendabericht: Total beauty check-up

27 november bij Engels Creations te Zeist

Op dinsdag 27 november wordt er bij topsalon Engels Creations in Zeist geschiedenis geschreven. Een wereldwijde hairstylingrevolutie bereikt Nederland: Cloud Nine.

Vanaf 19.00 uur laten haarkunstenaar Koenraad Engels en zijn team tijdens enkele wervelende demo’s zien wat er allemaal mogelijk is met The Wand en The O van Cloud Nine.

Maar je hoeft niet alleen toeschouwer te zijn. We nodigen je uit om in de stoel plaats te nemen voor een exclusieve ‘total beauty check-up’ die je wordt aangeboden door Engels Creations.

Na afoop van deze inspirerende beautyavond ga je ook nog eens naar huis met een goodiebag ter waarde van €250.

Wil jij ook kennismaken met het merk achter de looks van London Fashion Week 2012? Dan mag je dit exclusieve event natuurlijk niet missen! Jessi J, Kelly Rowland en Emma Bunton zijn je al voorgegaan, dus stuur snel een e-mail naar marguerite@mcspr.nl om je aan te melden.

Wanneer je plaats wilt nemen in de stoel voor de ‘total beauty check-up’ wil je dit dan aangeven bij de aanmelding. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles voor je klaarstaat voor de ‘beauty check-up’. Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk een programma en een routebeschrijving.

Tot 27 november!

Nicki Milner & Evelien de Vries
Cloud Nine
www.cloudninehair.nl

  • Print
  • PDF