21
januari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Antenna Company benoemt Thomas Wilhelm tot Vice President of Production Operations

Eindhoven, 21 januari 2015Antenna Company, specialist op het gebied van geavanceerde SuperShaped-antennetechnologie, heeft Thomas Wilhelm (59) aangesteld als Vice President of Production Operations. Nadat Antenna Company heeft bewezen dat de SuperShaped antennes daadwerkelijk te produceren zijn, komt het bedrijf nu in de volgende groeifase in antwoord op de grote vraag naar zijn antennesystemen. De benoeming van Thomas Wilhelm sluit daarbij aan. Hij maakt deel uit van het management team en is verantwoordelijk voor de productieactiviteiten, de toeleveringsketen, de kwaliteitscontrole, de inkoop en het aansturen van toeleveranciers en contractproducenten. Hij opereert vanuit de vestiging van Antenna Company in Eindhoven.

Thomas Wilhelm

Thomas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de industrie en hij is een specialist op het gebied van polymeer-materialen – inclusief materialen voor elektrische en elektronische toepassingen – en de verwerking daarvan. Thomas Wilhelm heeft een Master of Science titel op het gebied van chemie en hij is gepromoveerd aan de universiteit van Kaiserslautern in Duitsland. Daarnaast heeft hij een MBA van de University of Toronto. Hij heeft diverse senior management functies vervuld bij Duitse en Zwitserse bedrijven, waaronder BLANCO GmbH + Co KG, Weidmann Plastics Technology GmbH, Ensinger GmbH en Forteq Group

Hij is (mede)auteur van 8 internationale publicaties en 17 patenten, de meeste hebben betrekking op polymeren en hun eigenschappen. Als hij niet aan het werk is, loopt hij marathons, beklimt hij bergen of zeilt hij op de Adriatische zee. Hij houdt van goed eten en hij is een WSET-gekwalificeerde wijnkenner.

Over Antenna Company
Antenna Company ontwikkelt de volgende generatie ultrabreedband en multiband antennes waarmee de implementatie van draadloze verbindingen wordt versneld en de efficiency verbeterd. Antenna Company streeft naar het verbinden van alles en iedereen in een snel groeiende digitale omgeving. De innovatieve antennes van Antenna Company zijn gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen van de geometrie, in het bijzonder de ‘Gielis Formule’, die de producten een ongekende efficiency, prestaties en flexibiliteit van vorm geeft. Voor meer informatie www.antennacompany.com.

Voor meer informatie:
MCS PR
Perlita Fränkel
T: +31 (0)6 546 85 192
E: perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF