07
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Avit Systems benoemt Jasper van ’t Wout tot Directeur Services

Nieuwegein, 7 juli 2014 – Netwerkintegrator Avit Systems uit Nieuwegein heeft Jasper van ’t Wout benoemd tot Directeur Services. Van ’t Wout (46) is directeur van IP Dialtone, dat door Avit Systems is overgenomen (zie apart persbericht). Daarvoor was hij directeur van Digacom, het latere BAM Techniek – Integrated Works, onderdeel van BAM Techniek.

Jasper van \'t Wout, Directeur Services bij Avit Systems

Jasper van ‘t Wout, Directeur Services bij Avit Systems

Van ’t Wout gaat zich bij Avit Systems toeleggen op het uitbreiden van het cloud services portfolio van het bedrijf: “Bedrijven vragen om innovatieve cloud oplossingen en services die aansluiten op hun specifieke zakelijke behoeften. Een hybride aanpak, waarbij een deel van de bedrijfstoepassingen en de bijbehorende informatie on-premise blijft en een deel wordt verplaatst naar de cloud, is in veel gevallen de beste oplossing. Met ons cloud services portfolio bieden we klanten daarvoor een complete propositie die is samengesteld uit de beste oplossingen op de markt.”

Van ’t Wout is directeur van het in 2006 opgerichte IP Dialtone en was tevens een van de oprichters van netwerkspecialist Digacom, die in 2009 werd overgenomen door BAM Techniek, onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv. Daarvoor was hij o.a. Principal Consultant infrastructuur bij CMG, waar hij grote internationale banken adviseerde op het gebied van infrastructuur. Van ’t Wout is afgestudeerd in Technische Computerkunde aan de Hogeschool Haarlem en heeft de Opleiding Internetworking voltooid bij de Hogeschool Amsterdam.

Over Avit Systems
Avit Systems is een gespecialiseerde netwerk-integrator voor branchegerichte, infrastructurele ICT-projecten. Het bedrijf zorgt voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de ICT-architectuur. Avit levert geïntegreerde oplossingen op het gebied van Data Centers (server- & storageconsolidatie en virtualisatie), Enterprise Networking & Security (routing, switching, wired & wireless) en Collaboration (voice, video, chat, presence en mobility). De onderneming richt zich primair op middelgrote en grote organisaties met 150 tot enkele duizenden gebruikers. Het is een dynamische organisatie met gedreven specialisten die vanuit vestigingen in Nieuwegein en Luanda (Angola) of bij klanten op locatie werken aan ICT-uitdagingen. Kwaliteit, kennis en innovatie hebben de hoogste prioriteit binnen Avit Systems, hetgeen resulteert in een maximale klanttevredenheid. Het bedrijf is Cisco Gold- en NetApp Silver-partner, en is bijzonder trots op de status Cisco ‘Customer Satisfaction Excellence’. Kijk voor meer informatie op www.avit.nl. Volg Avit Systems op Twitter (@AvitSystems) en LinkedIn.

Contactpersoon voor de pers:
Simone Dekker, Marketing & Communicatie Avit Systems, tel: 06 49318535, Simone.Dekker@avit.nl

  • Print
  • PDF