07
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Avit Systems door Cisco uitgeroepen tot Cisco Collaboration partner van het jaar

Nieuwegein, 7 april 2015 – Netwerk-integrator Avit Systems heeft tijdens het jaarlijkse partnergala van Cisco Nederland de partner award Architectural Excellence: Collaboration gewonnen.

Het op Cisco gebaseerde collaboration-portfolio van Avit Systems zorgt ervoor dat mensen binnen organisaties door inzet van technologie met elkaar kunnen samenwerken. De oplossingen die hiervoor worden ingezet lopen uiteen van Hosted Avit Collaboration Solution (unified communications uit de cloud), business audio/video tot verregaande mobility integratie. Avit Systems zorgt ervoor dat medewerkers altijd toegang hebben tot de communicatiesystemen van het netwerk, waar zij zich ook bevinden (thuis, op kantoor of in het buitenland met een smartphone, laptop of tablet). Daarbij worden ook de beheersbaarheid, functionaliteit en veiligheid van het netwerk optimaal ingericht. Dit maakt organisaties flexibeler, slagvaardiger, concurrerender en aantrekkelijker als zakenpartner en als werkgever.

“We zijn trots op deze bijzondere erkenning door Cisco. Deze award laat zien dat de inspanningen om onze kennis en expertise op het gebied van collaboration te blijven ontwikkelen, hun vruchten afwerpen”, zegt Ronald Kraanen, Algemeen Directeur Avit Systems. “Onlangs heeft Avit de status van Cisco ATP Unified Contact Center Enterprise afgerond, een certificering die slechts drie Cisco partners in Nederland hebben. Deze status is voor organisaties de garantie dat bij ze bij Avit terecht kunnen voor het complete collaboration portfolio inclusief effectieve contact center-oplossingen in het groot zakelijke segment.”

Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland, zegt: “Avit Systems heeft zich als Collaboration Specialist opgewerkt tot Gold Partner. Het bedrijf heeft bewezen dat de functionele discussie over communicatie uitstekend ingezet kan worden om de relevantie van het netwerk, security en het datacenter aan te tonen. Jaar op jaar laten ze een gezonde groei zien, zowel in omzet als in klanten.”

Over Avit Systems
Als gespecialiseerde netwerk-integrator op het gebied van branchegerelateerde infrastructurele ICT-oplossingen, ontwerpt en implementeert Avit Systems complete netwerken. Zowel on premise als vanuit de cloud levert Avit Systems geïntegreerde oplossingen op het gebied van datacenters (virtualisatie, server- & storageconsolidatie), enterprise networking & security (routing, switching, wireless end-to-end security) en collaboration (voice, video, chat, presence en mobility). De dienstverlening van Avit begint met advies en ontwerp maar houdt niet op na installatie. Ook beheer en ondersteuning van de volledige infrastructuur behoren tot onze kerntaken. Avit Systems is een dynamische organisatie met gedreven specialisten die zich dagelijks inzetten om ICT-vraagstukken op te lossen. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit Systems hoog in het vaandel en vertalen zich in een maximale klanttevredenheid. Als officieel gecertificeerde Gold Cisco-partner is het bedrijf enorm trots op zijn ‘Customer Satisfaction Excellence’-status.

Kijk voor meer informatie op www.avit.nl. Volg Avit Systems op Twitter (@AvitSystems) en LinkedIn.

Contactpersoon voor de pers:
Simone Dekker, Marketing & Communicatie Avit Systems, tel: 06 49 31 85 35, Simone.Dekker@avit.nl
of
Marguérite van der Heijden, MCS PR, tel: 023 56 28 208, marguerite@mcspr.nl

  • Print
  • PDF