10
januari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

BAM Techniek – ICT behaalt Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization

Bunnik, 10 januari 2012 – BAM Techniek – ICT heeft de Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization behaald. Het verkrijgen van deze specialisatie is een voorwaarde die Cisco aan partners stelt om Cisco Collaboration Architecture-oplossingen te kunnen verkopen. Naast BAM Techniek – ICT zijn er in Nederland slechts twee andere bedrijven die over deze specialisatie beschikken.

Met deze specialisatie heeft BAM Techniek – ICT niet alleen op verkoopgebied, maar ook op technisch en op servicegebied de benodigde competenties om Cisco’s geïntegreerde netwerkwerkoplossingen te ondersteunen. De Collaboration Architecture van Cisco voorziet in een architectuur die het mensen binnen en buiten de organisatie in staat stelt om beter samen te werken. De architectuur ondersteunt onder meer zeer veilige en betrouwbare toegang vanaf iedere locatie en een consistente gebruiksbeleving op elk apparaat.

“Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan samenwerking met externe partijen, zoals toeleveranciers en klanten. Maar ook aan samenwerking binnen organisaties worden meer en meer eisen gesteld. Daar kunnen we nu op inspelen met de Collaboration Architecture-oplossingen van Cisco. Onze klanten kunnen er van op aan dat we daar nu ook alle benodigde expertise voor in huis hebben,” zegt Jasper van ’t Wout, directeur BAM Techniek – ICT.

“Wij hechten zeer veel belang aan onze partners en stimuleren hen om hun kennis uit te breiden en zich zoveel mogelijk te specialiseren en te certificeren. We werken graag samen met gespecialiseerde partners zoals BAM Techniek – ICT. Zij zijn als geen ander in staat om de Cisco-oplossingen met succes bij klanten te implementeren en te ondersteunen. Wij zien de samenwerking met partijen binnen en buiten de eigen organisatie steeds belangrijker worden. Met de Advanced Collaboration Architecture Specialization zijn partners hier optimaal op voorbereid, ” zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie Cisco Nederland.

Profiel BAM Techniek bv
BAM Techniek bv is een landelijk opererende multidisciplinaire technisch dienstverlener met ruim 1.500 medewerkers. Als toonaangevend kennisbedrijf ontwikkelen, realiseren en beheren wij technische installaties voor zowel utiliteitsbouw, industrie, infra als woningbouw. BAM Techniek bedient opdrachtgevers in heel Nederland vanuit 15 locaties en biedt hoogwaardige integrale dienstverlening over de volle breedte van het vakgebied en in het bijzonder duurzame energiesystemen, (brand)beveiliging, industrie, ICT en technisch beheer.

BAM Techniek is een onderneming van Koninklijke BAM Groep nv, een succesvolle Europese bouwgroep met haar bestuurlijk centrum in Nederland, genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dichtbij de opdrachtgever staat. De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen. BAM staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.

Contactpersoon voor de pers:
Jaap Groenewegen, business development manager BAM Techniek – ICT, via Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel – 023 56 28 208 – perlitaf@monogram.nl

  • Print
  • PDF