02
februari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bram de Jager van Macaw is Microsoft Certified Master for SharePoint 2010

Bram de Jager, SharePoint Developer bij de afdeling Information Worker Solutions van Macaw heeft vandaag de titel Microsoft Certified Master (MCM) for SharePoint 2010 behaald. Daarmee behoort Bram tot de top SharePoint-experts van de wereld en heeft hij bewezen een autoriteit op het gebied van Microsoft SharePoint te zijn. Kandidaten voor dit Master-certificaat gaan eerst door een zware selectie waarbij ze moeten aantonen de nodige SharePoint-kennis al in huis te hebben. Daarna gaan zij voor een periode van drie weken* naar Amerika want deze certificering kan alleen in het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond worden behaald.

“Microsoft Certified Master for SharePoint 2010 is de hoogste certificering voor SharePoint. Dat ik Certified Master ben is niet alleen goed voor mij, maar ook voor Macaw, want het bewijst onze SharePoint-expertise,” zegt Bram de Jager. “De certificering beslaat het complete SharePoint-platform en is dus bijzonder breed. Daarom duurt de intensieve training rondom de MCM SharePoint-certificering ook drie weken. In die periode komen zo veel mogelijk aspecten aan bod, in trainingen, met zelfstudie en door middel van ‘hands on’ werken met SharePoint.”

Bram is één van de vier Nederlanders die Microsoft Certified Master for SharePoint 2010 is. Wereldwijd zijn er ongeveer 47 mensen die Microsoft Certified Master for SharePoint 2010 zijn.

Bram is sinds 2005 actief binnen het SharePoint-werkveld. Gedurende deze periode is hij, in een technische rol, betrokken bij verschillende succesvolle SharePoint-implementaties voor grote verzekeringsorganisaties, hogescholen en energiebedrijven. Daarnaast is Bram mede verantwoordelijk voor de aansturing van de technische SharePoint-experts binnen het Information Worker Solution Center van Macaw. Ook levert Bram een belangrijke bijdrage aan de SharePoint community door als spreker op events op te treden en zijn kennis via usergroeps te delen. Ook schrijft hij artikelen voor diverse magazines en vertelt hij over zijn ervaringen in zijn persoonlijke blog bramdejager.wordpress.com.

*) Sinds januari 2012 wordt naast de normale training (3 weken onsite bij Microsoft in de VS) ook een hybride training aangeboden (1 week onsite en aantal weken virtueel). Een kandidaat heeft daarmee nu twee opties voor deze opleiding.

Over Macaw
Macaw is Nederlands grootste, uitsluitend op het Microsoft platform gespecialiseerde IT-dienstverlener, met vestigingen in Schiphol-Rijk, Barendrecht en Apeldoorn. Onze voornaamste kracht is onze diepgaande kennis van de nieuwste Microsoft-technologie en van de aanpak en uitvoering van innovatieve projecten bij klanten als Achmea, Evides, gemeente Den Haag, Havenbedrijf Rotterdam, Heerema, Heineken, HEMA, Holland Casino, KPMG, Microsoft Nederland, Sara Lee International en Univé Verzekeringen. Deze kennis is gebundeld in drie Solution Centers die zich richten op het realiseren van collaboratieve portalen, internet en commerce sites ECM- en BI-oplossingen, CRM-systemen en systeem integratie. De twee Solution Center overstijgende Service Centers – Macaw Enterprise Services en Macaw Application Services – richten zich op application support, hosting services, infra services, enterprise architecture en consultancy en programmamanagement.

—————————————————————————————————

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Annemarie Hendrikx, Macaw – Tel. 020 85 10 538 / 06 16 81 99 77 of annemarie.hendrikx@macaw.nl

of

Perlita Fränkel, Monogram Communication Strategies (MCS) – Tel. 023 56 28 208 of perlitaf@monogram.nl

  • Print
  • PDF