Londen (VK),
23
mei
2016
|
13:39
Europe/Amsterdam

Bronto presenteert uitkomsten onderzoek naar social commerce in Nederland tijdens E-Commerce Live!

25 mei 2016 in Beurs van Berlage, Amsterdam

Bronto Software, marktleider op het gebied van commerce marketing automation en een Netsuite-onderneming (NYSE: N), presenteert op 25 mei tijdens het E-Commerce Live!-event in Amsterdam de uitkomsten van een onderzoek naar social commerce in Nederland. Saima Alibhai, Practice Manager – Professional Services bij Bronto Software, zal tijdens een presentatie een aantal opmerkelijke uitkomsten van het rapport toelichten. Onder andere in hoeverre Nederlandse consumenten bereid zijn om producten te kopen via sociale media, welke bevolkingsgroepen het meest geneigd zijn om op deze wijze producten te kopen en wat het effect is van social commerce op het bezoek aan fysieke winkels. De prestatie door Alibhai – ‘Is social commerce the next big thing?’ – start om 11.20 uur op Stage 5.

Bronto Software levert een op de cloud gebaseerd commerce marketing automation platform voor middelgrote en grote organisaties over de hele wereld. Het Bronto-platform helpt retailers bij het uitvoeren van tijdige en relevante marketingcampagnes via e-mail, mobiel en sociale media. Campagnes die zorgen voor voortdurend klantengagement en zo de omzet stimuleren. Met dit schaalbare en betrouwbare platform kunnen organisaties geavanceerde marketingactiviteiten ontplooien, zelfs met beperkte middelen. Het biedt tevens uitgebreide mogelijkheden voor integratie met e-commercesystemen en -platforms van derden.

Bronto is de nummer één e-mail marketingprovider onder bedrijven in de Internet Retailer Top 1000, met toonaangevende merken zoals Björn Borg, Ben Sherman, Joseph Joseph, notonthehighstreet.com, Samsonite en Vivienne Westwood. Bronto Software is een volle dochteronderneming van NetSuite.

Saima Alibhai en Brandon Wilkins, General Manager Europa voor Bronto, zullen tevens een aantal roundtables voorzitten, met het thema ‘Revenu Rescue: Saving Sales when Shoppers Stray’. Deze roundtables vinden plaats om 13.30, 14.15, 15.00 en 15.45 uur. De Bront-stand tijdens E-Commerce Live! is te vinden in de Demo Alley.

Over Bronto Software

Bronto Software, onderdeel van NetSuite (NYSE: N), biedt een op de cloud baseerd commerce marketing automation-platform voor mid-market en enterprise organisaties over de hele wereld. Bronto is de nummer één e-mail marketingprovider onder bedrijven in de Internet Retailer Top 1000, met toonaangevende merken zoals Björn Borg, Ben Sherman, Joseph Joseph, Samsonite en Vivienne Westwood. Het Bronto Marketing Platform is vergaand geïntegreerd met commerce platforms, zoals NetSuite, Magento, Demandware en Kibo. Het hoofdkantoor is gevestigd in Durham, North Carolina, met kantoren in Londen, Sydney, New York en Los Angeles. Kijk voor meer informatie op www.bronto.co.uk.

Contactpersonen voor de pers

MCS PR, Bronto Persdesk, e-mail bronto@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.