08
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Carglass kiest voor netwerk en diensten van Easynet Global Services

Amsterdam, 8 april – Carglass, onderdeel van Belron, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ruitreparatie en ruitvervanging voor voertuigen, heeft een driejarig contract gesloten met Easynet Global Services. Dit contract omvat de implementatie van een MPLS-netwerk op 60 locaties in Nederland, alsmede een internet gateway, co-locatie en managed hosting.

Om de positie van Carglass in Nederland verder uit te bouwen en zakelijke uitdagingen, zoals snelle afhandeling van schadegevallen met leasemaatschappijen en schadeverzekeraars het hoofd te bieden heeft het bedrijf een stabiel en toekomstvast netwerk nodig tussen de vestigingen. Daarnaast heeft Carglass behoefte aan kwalitatief hoogwaardige netwerkdienstverlening, waaronder monitoring van de service level agreements en de key performance indicatoren, alsook een solide ondersteuning met een snelle respons op supportvragen. Gezien het belang van het netwerk en de dienstverlening was Carglass tevens op zoek naar samenwerking met een betrouwbare en proactieve leverancier, in de vorm van een partnership.

Annette Visser, ICT Manager bij Carglass: “De keuze voor Easynet is gebaseerd op het kwalitatief hoogwaardige aanbod, de prijs/kwaliteitverhouding en de hoge mate waarin Easynet Carglass proactief kan ondersteunen via zijn klantportal Insight.

Chris Hazewinkel, Business Unit Director Easynet Netherlands: “Voor ons is het niet alleen belangrijk om een hoogwaardig netwerk en bijbehorende diensten aan te bieden. We streven ook naar een strategisch partnership met onze klanten, om beter in staat te zijn hen toegevoegde waarde te bieden. Dankzij het partnership met Carglass kunnen we onze dienstverlening niet alleen beter afstemmen op de zakelijke behoeften, maar ook adviseren over een toekomstvaste inrichting van het netwerk, toegesneden op de groeiambities van het bedrijf.”

Over Carglass
Carglass is de specialist op het gebied van HPX3-ruitreparatie en autoruitvervanging. Elk jaar helpt het bedrijf honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Bij Carglass kan men kiezen om de autoruitschade thuis, op het werk of ergens anders te laten herstellen. Tevens kan men langskomen in een van de vele service centers. Carglass werkt samen met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en heeft in totaal 830 medewerkers in dienst verspreid over 58 filialen, 1 call-center en het hoofdkantoor te Son.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een leverancier van beheerde cloudinfrastructuur met klanten, medewerkers en kantoren op elk continent. De onderneming combineert een wereldwijde aanwezigheid met lokale expertise en een dienstverlening op maat – waar ook ter wereld haar klanten zich bevinden. Een greep uit het klantenbestand: EDF, Sage, Yakult, Transport for London, Bridgestone, Q Park en Campofrio Food Group. Easynet werkt mee aan het G-Cloudprogramma van de Britse overheid, een aanbestedingskader dat cloud computing op alle overheidsniveaus aanmoedigt.

De inspanningen van Easynet om een optimale dienstverlening te bieden, hebben geleid tot enkele belangrijke bekroningen, waaronder European Service Provider of the Year 2013 en de HP Best Joint Engagement Award 2013.

Volg Easynet op Twitter: @easynet. Voeg Easynet toe op LinkedIn: Easynet Global Services

Contactpersonen voor de pers
Easynet Global Services
Cathy van de Garde
T : 020 – 798 9898
E : Cathy.vandeGarde@easynet.com
of
MCS PR
Perlita Fränkel
T : 023 – 562 8208.
E : perlitaf@mcspr.nl

  • Print
  • PDF