20
maart
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka aanwezig op beurs Zorg & ICT 2012

Agendabericht

Veenendaal, 20 maart 2012 –  Ook dit jaar neemt Cegeka deel aan de beurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht, van 27 t/m 29 maart. Cegeka is tijdens de beurs te vinden op stand 01.E016 in Hal 1.  Zorg & ICT is de vakbeurs om op de hoogte te raken van de laatste ontwikkelingen voor specifieke beleidsterreinen of vakgebieden in de zorg.

Cegeka levert voor de zorgsector een geïntegreerde totaaloplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics ERP. Het ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) van Cegeka is een multidisciplinair ECD, speciaal ontwikkeld in samenwerking met specialisten ouderengeneeskunde, behandelaars, verpleegkundigen en verzorgenden. Het ECD van Cegeka is een echt praktisch ECD, dat zeer gemakkelijk te gebruiken is en veel toegevoegde waarde biedt voor de dagelijkse zorg.  Belangrijke kenmerken:

  • Voor en door de zorg
  • Multidisciplinair werken (zorgplan en behandelplan)
  • Te gebruiken op mobiele apparaten (tablet, iPad, etc.)
  • Goed beveiligd (NEN 7510)
  • Uitgebreide mogelijkheden voor autorisatie
  • Te koppelen met andere zorgsystemen (ZIS en EVS)

Bezoekers van Zorg & ICT kunnen op de stand Cegeka verder informatie vinden over Dynamics Zorg ERP; Dynamics CRM; consultancy; ASP; ICT-diensten en de Meetweek App.

Over Cegeka – van dichtbij meemaken

Cegeka is een succesvolle onafhankelijke ICT–dienstverlener in de Benelux, met eigen datacenters in Hasselt, Leuven en Veenendaal waar het de computersystemen van zijn klanten huisvest. Het bedrijf heeft in totaal 1.600 medewerkers. In Nederland bedient Cegeka vanuit vestigingen in Veenendaal en Gorinchem met zo’n 300 medewerkers al ruim 25 jaar zijn klanten. Cegeka levert in Nederland ERP-oplossingen en outsourcing aan de sectoren wonen en zorg. Daarnaast is Cegeka sterk in opkomst als outsourcingleverancier voor het middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.cegeka.nl.

Cegeka

Lilian Michaelsson

Marketing en Communicatie

Gildetrom 27-33

3905 TB Veenendaal

T: (0318) 41 00 00

M: 06 250 950 98

Contact voor journalisten:

Monogram Communication Strategies (MCS)

Perlita Fränkel

T: (023) 56 28 208

E: perlitaf@monogram.nl

  • Print
  • PDF