03
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka benoemd tot Official Windows 10 Check-in partner

Veenendaal, 3 augustus 2015Cegeka is officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat het bedrijf kan fungeren als hét aanspreekpunt voor organisaties die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10 en zich willen voorbereiden op het gebruik van de nieuwe Windows-versie.

Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Windows 10 is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag. Door de integratie van cloud en pc wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit.

De consultants van Cegeka werken al langere tijd met Windows 10, dat als Insider Preview reeds beschikbaar was. Hierdoor hebben zij ruime kennis en ervaring opgedaan met het nieuwe besturingssysteem. Geïnteresseerden kunnen met Cegeka contact opnemen om advies te krijgen over wat Windows 10 voor hun organisatie kan betekenen. Naast demonstraties geeft Cegeka informatie over de nieuwste devices die met Windows 10 werken. Ook bieden de Windows 10-experts desgewenst hulp bij het upgraden naar de nieuwste Windows-versie.

Over Cegeka
Cegeka is een onafhankelijke, Europese ICT–dienstverlener. Het bedrijf helpt zijn klanten met IT-consultancy-opdrachten, de integratie van ICT-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt, Leuven en Veenendaal (NL). Cegeka stelt 3200 mensen tewerk. In 2014 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 280 miljoen euro, een groei van 17% ten opzichte van 2013. Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa. Bezoek www.cegeka.com voor meer informatie.

Contact voor journalisten:
MCS PR
Perlita Fränkel
T: (023) 56 28 208
E: perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF