Veenendaal,
08
augustus
2016
|
16:19
Europe/Amsterdam

Cegeka benoemt Anik Stalmans als HR-director

IT-dienstverlener Cegeka heeft Anik Stalmans (43) benoemd als HR-director van de Cegeka Groep. Anik heeft de afgelopen 15 jaar haar sporen verdiend bij Cegeka. Ze heeft voor het bedrijf verschillende managementrollen vervuld en heeft daarin brede ervaring opgedaan.

“Het in lijn brengen van het HR-beleid en de strategie van onze business staan hoog op mijn prioriteitenlijstje. Ik wil verder bouwen aan HR-initiatieven die naadloos aansluiten bij de essentie van Cegeka’s bedrijfsvoering en onze cultuur van ondernemerschap”, aldus Anik Stalmans. “Het is belangrijk dat medewerkers zich betrokken voelen bij de doelstellingen van Cegeka. Daarom investeren we in de ontwikkeling van hun talenten. Onze mensen steeds opnieuw het verschil laten maken voor onze klanten, daar zet ik op in.”

De afgelopen jaren was Anik bij Cegeka voornamelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de technische dienstverlening aan outsourcingklanten. Voorafgaand aan haar functie als HR-director was zij directeur business support services. In die rol was zij verantwoordelijk voor een aantal interne diensten met focus op procesintegratie, kwaliteit, servicedesk en bidmanagement.

Anik begon haar carrière bij onderzoeksbureau Graydon. In 1998 kwam zij bij Cegeka in dienst in een verkoopfunctie. Na een aantal verkoopondersteunende rollen kreeg zij midden jaren 2000 de leiding over een team servicedeskmedewerkers, een divisie die ze later ook zou aansturen.

Over Cegeka

Cegeka is een onafhankelijke, Europese ICT–dienstverlener. Het bedrijf helpt zijn klanten met IT-consultancy-opdrachten, de integratie van ICT-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt en Geleen (NL). In Nederland heeft Cegeka vestigingen in Veenendaal en Eindhoven.

Cegeka stelt 3600 mensen tewerk. In 2015 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 369 miljoen euro, een groei van 31% ten opzichte van 2014. Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa. Bezoek www.cegeka.com voor meer informatie.