08
april
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka benoemt Jan Willem van den Bos tot directeur Outsourcing Mid Market

Cegeka Nederland heeft Jan Willem van den Bos benoemd tot directeur Outsourcing Mid Market. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en groei van deze divisie binnen de Nederlandse markt.

Cegeka Outsourcing Mid Market levert ICT-dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling, beheer & onderhoud en infrastructuurdiensten. De divisie biedt een compleet en professioneel portfolio waarbij de diensten specifiek zijn gericht op organisaties van 150 tot 800 werkplekken.

Jan Willem fotoJan Willem van den Bos:  “Sourcingdiensten zijn voor middelgrote organisaties steeds interessanter door de toenemende vraag naar continuïteit, flexibiliteit en transparantie in ICT-kosten. Daarnaast neemt de snelheid van nieuwe ontwikkelingen toe en zijn deze voor de interne ICT-organisatie lastig bij te houden”. Cegeka heeft al jaren ervaring in outsourcing en beschikt over marktspecifieke kennis van onder andere woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Deze ervaring en kennis gebruikt Cegeka om klanten in het middensegment een compleet portfolio van ICT- diensten te bieden. Cegeka Outsourcing Mid Market gaat dit doen door lokaal aanwezig te zijn, dichtbij de klant te staan en flexibel in te spelen op veranderingen.

Jan Willem heeft 14 jaar ervaring met finance, IT-uitbesteding en programmamanagement. Zijn expertise ligt met name in het managen van de combinatie finance en IT-uitbesteding. Voordat hij werd benoemd tot directeur Outsourcing Mid Market heeft hij ervaring opgedaan als programmamanager bij Cegeka Outsourcing. Van 2007 tot 2011 was hij senior consultant bij KPMG/EquaTerra, waar hij als specialist verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van IT-uitbestedingsstrategieën, de selectie van aanbieders van IT-uitbestedingsdiensten, het sluiten van uitbestedingsovereenkomsten en IT-benchmarking. Daarvoor was hij werkzaam als financial controller op de IT-afdeling van AEGON.

Over Cegeka – van dichtbij meemaken

Cegeka is een succesvolle onafhankelijke ICT–dienstverlener in de Benelux, met eigen datacenters in Hasselt, Leuven en Veenendaal, waar het de computersystemen van zijn klanten huisvest. Het bedrijf heeft in totaal 1.600 medewerkers. In Nederland bedient Cegeka vanuit de vestiging in Veenendaal met zo’n 300 medewerkers al ruim 25 jaar zijn klanten. Cegeka levert in Nederland ERP-oplossingen en outsourcing aan de sectoren wonen en zorg. Daarnaast is Cegeka sterk in opkomst als outsourcingleverancier voor het middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven. Voor meer informatie: http://www.cegeka.nl/.

Cegeka

Lilian Michaelsson

Marketing en Communicatie

Gildetrom 27-33

3905 TB Veenendaal

T: (0318) 41 00 00

M: 06 250 950 98

 

Contact voor journalisten:

Monogram Communication Strategies (MCS)

Perlita Fränkel

T: (023) 56 28 208

M: perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF