Veenendaal,
02
februari
2016
|
15:06
Europe/Amsterdam

cegeka-dsa stoomt op met Dynamics Empire

Meer dan twintig woningcorporaties zijn in 2015 overgestapt op Dynamics Empire van cegeka-dsa. Ook voor dit jaar hebben diverse corporaties ervoor gekozen om hun bestaande systeem te vervangen door cegeka-dsa. Zij ervaren dat ze met Dynamics Empire de volledige operationele bedrijfsvoering en klantenservice digitaal en veel efficiënter kunnen ondersteunen.

‘’De succesfactor zit hem in de energie en goede samenwerking met onze klanten en de kwaliteit en schaalbaarheid van onze oplossing’’, zegt algemeen directeur Anton Vreugdenhil over de succesvolle migraties. ‘’Deze samenwerking berust op wederzijds vertrouwen en een goed samenspel tussen mensen en inzet van de juiste oplossingen. Alleen dan kan een verandering als een migratie of implementatie tot een goed einde worden gebracht. Ik ben trots op onze medewerkers én klanten die dat hebben gerealiseerd.’’

Recentelijk migreerde woningcorporatie Woonlinie naar Dynamics Empire. Floortje Westerburgen, communicatieadviseur bij Woonlinie beaamt de vruchtbare samenwerking en zegt daarover: “Het migratietraject is goed verlopen, geheel volgens planning. Dit komt mede dankzij de goede consultants van cegeka-dsa, en niet te vergeten, de inzet van onze eigen medewerkers. Hoewel we net zijn overgestapt, zijn we zeer positief.”

Met Dynamics Empire biedt cegeka-dsa een hoog kwalitatief en schaalbaar product dat volledig aansluit op de business en gebruikerswensen van de klant. Vreugdenhil: ‘’Dynamics Empire sluit goed aan op de efficiencyslag die woningcorporaties wensen. Het levert ze een betere dienstverlening, hogere klanttevredenheid, tijdswinst en kostenbesparing op.’’

Deze plussen worden bovendien op de meest efficiënte manier gerealiseerd, legt de algemeen directeur uit: ‘’Dynamics Empire centreert alle gegevens in één database en geeft integraal inzicht in relaties, eenheden, contracten en financiën. De oplossing bestaat uit generieke Microsoft Dynamics NAV-technologie, geldt als de wereldstandaard van Microsoft, en wordt gecombineerd met een vastgoed-specifieke functionaliteit. Dynamics Empire is zeer betrouwbaar en is volledig aan te passen aan de wensen van de klant.”

Meer weten over Dynamics Empire? www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire.
Of neem contact op met marketing@cegeka-dsa.nl.

Boilerplate

Dynamics Empire

Dynamics Empire ondersteunt bedrijfsprocessen van woningcorporaties. De oplossing centreert alle gegevens in één database en geeft integraal inzicht in relaties, eenheden, contracten en financiën. Dynamics Empire bestaat uit generieke Microsoft Dynamics NAV-technologie gecombineerd met een vastgoedspecifieke functionaliteit. De voordelen in een notendop: betere dienstverlening, hogere klanttevredenheid, tijdswinst en kostenbesparing.

Cegeka-dsa

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, nu en later.

Meer weten over Dynamics Empire? www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire

Of neem contact op via telefoonnummer 0318 41 08 00 of e-mail info@cegeka-dsa.nl.

Noot voor de redactie
Meer informatie? Neem contact op met Serina Maalderink, Marketing Manager cegeka-dsa. E-mail: serina.maalderink@cegeka-dsa.nl of bel 0646238386.