10
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka-dsa versterkt zijn directieteam

Veenendaal, 10 april 2015 – Cegeka-dsa benoemt Eric Keuben (48) tot directeur Consultancy. Eric komt op 1 mei 2015 in dienst en wordt verantwoordelijk voor de consultancy rond de Dynamics Empire ERP-oplossing voor de vastgoedmarkt en de implementaties van deze end-to-end oplossing. Daarbij staan schaalbaarheid, voorspelbaarheid en betrouwbaarheid voorop.

Eric Keuben: “Ik heb ervaren dat de implementatie bepalend is voor het succes of falen van een ERP-systeem. De dienstverlening maakt het verschil. Het gaat niet zozeer om de ‘functions, features en benefits’, maar om het slaan van bruggen en het verbinden van mensen. Het is cruciaal om een goede vertaalslag te maken van de technologische mogelijkheden naar procesoptimalisaties en de manier van werken bij de klant. Die aspecten staan bij cegeka-dsa voorop en dat is de belangrijkste reden waarom ik de overstap heb gemaakt.”

Eric Keuben kleur

Daarnaast heeft cegeka-dsa Hein Brockhoff (54) benoemd tot commercieel directeur. Hein neemt deze functie over van Gert-Jan van der Wal, die zijn loopbaan buiten het bedrijf voortzet. Hein is sinds 2013 werkzaam bij cegeka-dsa als directeur Consultancy en beschikt over ruime commerciële ervaring in de softwaresector. In zijn nieuwe rol richt hij zich op het verdiepen van de klantrelaties en het versterken van de marktpositie.

Anton Vreugdenhil, algemeen directeur van cegeka-dsa: “Voor cegeka-dsa is nu de fase aangebroken om niet alleen onze groei vast te houden, maar vooral ook de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Nu de integratie van Cegeka Nederland en DSA•VISION is voltooid, is er een team nodig met de competenties en ervaring voor de volgende fase in onze bedrijfsontwikkeling. Gert-Jan heeft een grote bijdrage geleverd in de eerste fase na de fusie: het integreren van de organisaties, de portfolio’s en de klantbenadering. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor. Met de komst van Eric en de benoeming van Hein ben ik ervan overtuigd dat we nu het duurzame en sterke directieteam hebben dat voor deze nieuwe fase nodig is.”

Eric heeft zeer ruime projectmanagement- en migratie-ervaring met ERP-systemen. Als directeur was hij jarenlang verantwoordelijk voor een aantal business units van Unit4. In die functie heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan met het samenvoegen en integreren van bedrijfsonderdelen en hun software.

Over cegeka-dsa – samen vernieuwen
Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Het bedrijf doet dat vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Cegeka-dsa is op 1 januari 2014 ontstaan uit het samengaan van Cegeka Nederland en DSA•VISION. Voor meer informatie: www.cegeka-dsa.nl.

Cegeka-dsa
Bianca Dekker
T: 06 250 95 011
E: B.Dekker@cegeka-dsa.nl

Contact voor journalisten:
MCS PR
Carolien Hoogerwaard
T: (023) 56 28 208
E: carolien@mcspr.nl

  • Print
  • PDF