Veenendaal,
26
juli
2016
|
14:06
Europe/Amsterdam

Cegeka treedt toe tot Microsofts Inner Circle voor Dynamics

Microsoft heeft Cegeka toegevoegd aan zijn Inner Circle voor Microsoft Dynamics (2016). De Inner Circle bestaat uit de wereldwijd vijftig sterkst groeiende en innoverende partners van Microsoft. Het is de meest prestigieuze kwalificatie voor Dynamics-partners.

Cegeka heeft de voorbije jaren enorm geïnvesteerd in Microsofts ERP, en stapte onder meer als eerste Belgische IT-leverancier in het EMEA Dynamics Industry Partner Program van Microsoft. Microsoft erkende daarmee al Cegeka’s ruime kennis en expertise in Microsoft Dynamics ERP en CRM software, en rekent de dienstverlener nu tot zijn meest strategische ERP-partners ter wereld.

Bewijs van toegevoegde waarde

Arno Visser, Director Microsoft Business Solutions Cegeka: “We hebben de afgelopen jaren competenties binnen de Cegeka Groep in de productie-, proces- en de voedingsindustrie samengevoegd, versterkt en gecommercialiseerd op Europese schaal. Deze erkenning is een bewijs van onze toegevoegde waarde, van onze jarenlange expertise en van de koers die onze organisatie vaart. Door nauw samen te werken met Microsoft en zijn Inner Circle kunnen we onze expertise verder aanscherpen en ons Dynamics-aanbod innoveren. Zo kunnen we onze klanten helpen om voortdurend te vernieuwen en succesvol zaken te doen.”

Microsoft maakte zijn Dynamics Inner Circle bekend tijdens zijn jaarlijkse Worldwide Partner Conference (WPC), die dit jaar plaatsvond in Toronto. Op die conferentie konden partners kennis nemen van de roadmap van de ERP-software voor het komende jaar, best practices met elkaar delen en netwerken.

De afgelopen maanden realiseerde Cegeka ERP-projecten bij onder meer Carglass, Fruttital, Q-Park en Renson.

Noot voor de redactie

Een foto van Arno Visser kunt u hier downloaden.

Over Cegeka

Cegeka is een onafhankelijke, Europese ICT–dienstverlener. Het bedrijf helpt zijn klanten met IT-consultancy-opdrachten, de integratie van ICT-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt en Geleen (NL). In Nederland heeft Cegeka vestigingen in Veenendaal en Eindhoven.

Cegeka stelt 3600 mensen tewerk. In 2015 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 369 miljoen euro, een groei van 31% ten opzichte van 2014. Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa.

Bezoek www.cegeka.com voor meer informatie.