12
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka vernieuwt zijn organisatie om ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren

Veenendaal, 12 juni 2014 Cegeka ziet in Nederland volop mogelijkheden om de komende jaren sterk te groeien, zowel op het vlak van applicaties als infrastructuur. Teneinde de ambitieuze groei in infrastructuur te kunnen realiseren worden er in het directieteam een aantal wijzigingen doorgevoerd. Sander Lochtenberg wordt verantwoordelijk voor het operationeel uitbouwen van de infrastructurele oplossingen in Nederland, terwijl Jan Willem van den Bos zich specifiek zal richten op het verder ontwikkelen van de commerciële activiteiten rondom het totale infrastructuurportfolio en in het bijzonder de outsourcing-oplossingen in Nederland.

André Knaepen, CEO Cegeka Groep “We zijn er van overtuigd dat er voor onze kwaliteitsdienstverlening en -aanpak in Nederland een grote markt is. In België hebben wij reeds een sterke groei doorgemaakt met diverse applicatiediensten (met nadruk op agile en nearshore development) en infrastructuurdiensten (met nadruk op outsourcing, remote management en infrastructure solutions). We zien ook in Nederland volop kansen om de komende tijd versneld te groeien op deze gebieden. Om dat mogelijk te maken is besloten om de Benelux-organisatie uit te breiden op het vlak van de infrastructuuroplossingen. Hierdoor zijn we uitstekend voorbereid op het versterken van onze positie bij onze doelgroep, met name middelgrote en grotere bedrijven met lokale beslissingsbevoegdheid.”

Om de ambities te realiseren heeft Cegeka Sander Lochtenberg benoemd tot directeur van Cegeka Infrastructure Solutions Nederland. De opdracht van Sander is om binnen de Benelux-context de Infrastructure Solutions organisatie in Nederland verder uit te bouwen. Voor zijn komst naar Cegeka heeft Sander 15 jaar bij Ordina gewerkt. Zijn laatste functie was Directeur Ordina Infrastructure Solutions. Daarvoor was hij werkzaam bij Getronics Networks & Services en Devote.

Cegeka behoort in de Benelux tot de belangrijke spelers op het vlak van outsourcing. Jan Willem van den Bos, die reeds deel uitmaakt van de Benelux-infrastructuurdirectie, wordt vanaf nu als commercieel directeur Outsourcing verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het Nederlandse marktaandeel.

Over Cegeka
Cegeka is een onafhankelijke ICT–dienstverlener in de Benelux. Het bedrijf helpt zijn klanten met diensten voor detachering, de integratie van ICT-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt (BE), Leuven (BE), Veenendaal en Polen. Cegeka biedt voor ruim 2100 mensen werk. In 2013 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 240 miljoen euro, een groei van 12% ten opzichte van 2012. Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Polen en Roemenië en levert diensten aan klanten in heel Europa. Voor meer informatie: www.cegeka.nl.

Cegeka
Lilian Michaelsson
Marketing en Communicatie
Gildetrom 27-33
3905 TB Veenendaal
T: (0318) 41 00 00
M: 06 250 950 98

Contact voor journalisten:
MCS PR
Perlita Fränkel
T: (023) 56 28 208
E:perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF