16
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cegeka wint IT-beheercontract ABN AMRO Commercial Finance

Veenendaal, 16 mei 2012 –  ABN AMRO Commercial Finance heeft een overeenkomst gesloten met Cegeka voor het operationele beheer van haar IT. De ‘managed services’ omvatten 24 uursmonitoring van de servers van ABN AMRO Commercial Finance en 24×7 servicedeskdiensten met eerstelijnsondersteuning. Cegeka garandeert ook de beschikbaarheid van de IT-systemen. Het managed services contract heeft een looptijd van drie jaar.

Op de IBM iSeries- en Wintel-servers van ABN AMRO Commercial Finance draaien de kerntoepassingen van het bedrijf. Tot de beheertaken die Cegeka uitvoert, behoort ook het technisch applicatiebeheer. Daarbij stemt Cegeka de technische parameters van de toepassingen en servers optimaal op elkaar af. Cegeka stationeert ook eigen IT-experts on-site bij ABN AMRO Commercial Finance in Den Bosch.

Over Cegeka – van dichtbij meemaken

Cegeka is een succesvolle onafhankelijke ICT–dienstverlener in de Benelux, met eigen datacenters in Hasselt, Leuven en Veenendaal waar het de computersystemen van zijn klanten huisvest. Het bedrijf heeft in totaal 1.600 medewerkers. In Nederland bedient Cegeka vanuit vestigingen in Veenendaal en Gorinchem met zo’n 300 medewerkers al ruim 25 jaar zijn klanten. Cegeka levert in Nederland ERP-oplossingen en outsourcing aan de sectoren wonen en zorg. Daarnaast is Cegeka sterk in opkomst als outsourcingleverancier voor het middensegment van het Nederlandse bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.cegeka.nl.

Contact voor journalisten:

Monogram Communication Strategies (MCS)

Perlita Fränkel

T: (023) 56 28 208

E: perlitaf@monogram.nl

  • Print
  • PDF