24
april
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

CommScope benoemt Jan Honig tot Sales Director The Netherlands

Bunnik, 24 april 2012 — CommScope, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, heeft Jan Honig benoemd tot Sales Director The Netherlands van de Enterprise Division. In deze functie is Jan Honig verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van deze divisie in Nederland. Hij neemt deze verantwoordelijkheid over van Carl van Bethray, die benoemd is tot Managing Director Central Europe.

“De grootste uitdaging voor mij is het verder uitbouwen van onze klantrelaties in Nederland.” zegt Honig. “Ik ben enthousiast over CommScope, omdat ik voor het bedrijf veel mogelijkheden zie in onze markt. Het bedrijf levert prima oplossingen die inspelen op de behoeften van onze klanten. We zullen in Nederland veel actiever worden op het gebied van datacenters.  Deze zullen, nu steeds meer bedrijfskritische data uit de cloud komt, nog betrouwbaarder en sneller moeten worden. Dat kan alleen met de allerbeste fysieke infrastructuur, zeker als nu de netwerksnelheden naar 10Gb, 40Gb en zelfs 100Gb gaan”, zegt Honig.

Voor zijn komst naar CommScope was Jan Honig tien jaar werkzaam bij Emtelle op het gebied van fiber-to-the-home (FTTH). Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij AT&T en Lucent (voor de onderdelen die later in CommScope zijn opgegaan) in diverse sales-, product management- en business developmentfuncties.

—EINDE BERICHT—

Over CommScope

CommScope (www.commscope.com) heeft een rol gespeeld in vrijwel alle toonaangevende communicatienetwerken ter wereld.  Het bedrijf levert end-to-endoplossingen voor onder meer de cruciale infrastructuren die nodig zijn voor het bouwen van uitstekend presterende bekabelde en draadloze netwerken. Hoe de technologie ook verandert, de doelstelling van CommScope blijft dezelfde: klanten helpen met het sneller en beter creëren, innoveren, ontwerpen en bouwen van netwerken.

Voor meer informatie:

MCS, Perlita Fränkel, perlitaf@monogram.nl

telefoon: +31 (0)23 562 82 08

  • Print
  • PDF