14
december
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

CommScope benoemt Koen ter Linde tot Vice President Europa

Bunnik, 14 december 2011CommScope, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, heeft Koen ter Linde benoemd tot Vice President Sales Europa van de Enterprise-divisie. Het bedrijf heeft de voormalige EMEA-regio opgesplitst in een regio ‘Europa’ en een regio ‘Midden-Oosten en Afrika’. Ter Linde, die vanuit Nederland opereert, is verantwoordelijk voor alle verkoop- en customer relationship-activiteiten van de Enterprise-divisie binnen de nieuwe regio Europa. Hij heeft als prioriteit het versterken van CommScope’s positie in de Europese markt.

“Ons portfolio van end-to-end oplossingen omvat alles wat klanten nodig hebben om hoogwaardige bekabelde en draadloze netwerken te bouwen. We willen onze rol als betrouwbare adviseur, partner en bron voor onze klanten en onze branche zo goed mogelijk vervullen. Daarom gebruiken we al onze capaciteiten, bronnen, relaties en innovaties om klanten te helpen met hun zwaarste netwerkuitdagingen. Ons belangrijkste doel is dat CommScope hét bedrijf wordt waarmee alle klanten en partners zaken willen doen. Daar ga ik voor,” zegt Ter Linde.

Ter Linde rapporteert aan Anne Marie Kenneally, die werd gepromoveerd tot Senior Vice President en leiding geeft aan alle verkoopactiviteiten van CommScope’s enterprise divisie wereldwijd. Zij was eerder werkzaam als Regional Vice President EMEA voor de Enterprise divisie.

“Omdat CommScope de focus op klanten en regionale behoeften wil blijven versterken, hebben we de voormalige EMEA regio opgesplitst in twee regio’s,” aldus Kenneally. “Koen heeft de ervaring en leiderschapskwaliteiten om de verdere ontwikkeling en groei van relaties met klanten in Europa tot een succes te maken.”

Ter Linde kwam in 1995 bij CommScope in dienst en heeft verschillende sales management functies gehad. Zijn meest recente functie was Managing Director voor West- en Oost-Europa. Hij begon zijn carrière in de telecommunicatie-industrie bij AT&T in productmarketing.

—EINDE BERICHT—

Over CommScope

CommScope (http://www.commmscope.com) heeft een rol gespeeld in vrijwel alle toonaangevende communicatienetwerken ter wereld. Het bedrijf levert end-to-endoplossingen voor onder meer de cruciale infrastructuren die nodig zijn voor het bouwen van uitstekend presterende bekabelde en draadloze netwerken. Hoe de technologie ook verandert, de doelstelling van CommScope blijft dezelfde: klanten helpen met het sneller en beter creëren, innoveren, ontwerpen en bouwen van netwerken.

 

Voor meer informatie:

CommScope BV, C. van Bethray, cvanbethray@commscope.com

telefoon +31 (0)30 219 26 52

of

MCS, Perlita Fränkel, perlitaf@monogram.nl

telefoon: +31 (0)23 562 82 08

 

  • Print
  • PDF