05
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Comstor breidt activiteiten op data center-markt uit en tekent overeenkomst met CA Technologies

Distributeur levert IT-monitoringsoftware van CA Technologies aan gespecialiseerde resellers in Nederland

Houten, 5 juni 2014 – Westcon Group, een value added distributeur van toonaangevende unified communications-oplossingen, netwerkinfrastructuur, datacenter- en security oplossingen met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers, maakt bekend dat de business unit Comstor de relatie met CA Technologies verder uitbouwt. Met deze uitbreiding van het data center-portfolio is er een bredere dekking van de markt en hebben de partners van Comstor nu toegang tot de IT-monitoringsoftware van CA Technologies.

Deze overeenkomst bouwt verder op een bestaande distributieovereenkomst tussen Westcon Group en CA Technologies voor Noord-Amerika. Dankzij deze samenwerking krijgen Nederlandse partners toegang tot CA Nimsoft Monitor. Met deze oplossing kunnen klanten proactief de werking en kwaliteit van hun IT-diensten monitoren – inclusief servers, applicaties, netwerken, databases, opslag, private en publieke clouds, alsmede de responstijd voor eindgebruikers.

“We zijn blij met deze samenwerking met CA Technologies.” aldus Jeremy Butt, Executive Vice President EMEA, Westcon Group. “Met hun uitstekende propositie op basis van converged management is CA Technologies een van de belangrijke leveranciers op het gebied van data center-technologie. Het is dan ook een logische stap om ons portfolio uit te breiden met deze toonaangevende monitoringtechnologie. ”

Dankzij jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het optimaliseren van het beheer van hun IT-infrastructuur, is CA Technologies pionier op het gebied van geavanceerde oplossingen voor ‘converged management’. Daarbij wordt de complete IT-omgeving beheerd via één managementoplossing. De IT-monitoring van CA Technologie software is geschikt voor zowel service providers als voor grotere organisaties, is aantrekkelijk geprijsd en bestaat uit op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten.

“CA Nimsoft Monitor biedt klanten een complete, eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke beheeroplossing. Dit is nodig om geconvergeerde IT-infrastructuren die steeds complexer worden, effectief te kunnen monitoren”, zegt Andrea Dossena, Vice President Sales Partner, CA Technologies EMEA. “Door de krachten met Comstor te bundelen, kunnen we onze krachtige oplossingen aanbieden aan klanten in Nederland en via het reseller kanaal verticale markten bedienen.”

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende unified communications-oplossingen, netwerkinfrastructuur en data center- en security-oplossingen met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. De teams van Westcon creëren bijzondere resellerprogramma’s en bieden exceptionele ondersteuning om de business van partners verder te laten groeien. Dankzij de nauwe samenwerking tussen alle afdelingen binnen Westcon Group is de organisatie in staat om partners ondersteuning op maat te bieden, van wereldwijde logistieke en op maat gemaakte financiële oplossingen tot pre-sales, technische en engineering ondersteuning. Westcon Group werkt samen met partners om snel en flexibel te kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden, zodat zij de snelst mogelijke omzetgroei kunnen realiseren. Westcon Group’s portfolio van toonaangevende merken bestaat uit: Cisco, Avaya, Brocade, Polycom, Check Point en Blue Coat. Ga voor meer informatie naar www.westcongroup.com of www.nl.comstor.com.

Contactpersoon voor de pers
Comstor, René Tuinenburg, tel. +31 (0)30 248 92 33, e-mail: rene.tuinenburg@comstor.com.

 

  • Print
  • PDF