08
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Comstor levert ExpressPod: slimme combinatie van Cisco UCS & NetApp opslag voor het MKB

Houten, 8 november 2012 – Comstor, de business unit van Westcon Group gericht op de wereldwijde distributie van Cisco-producten, levert met ingang van 1 november ExpressPod. Dit is een combinatie van Cisco UCS-C serie servers, Cisco Nexus 3048-switches en FAS2000-serie opslagsystemen van NetApp, samen met VMware vSphere en een Cloupia-beheeroplossing. Het resultaat is een kant-en-klare, betaalbare en gemakkelijk te installeren infrastructuuroplossing voor het MKB.

Met ExpressPod richt Comstor zich op resellers met klanten tot 500 gebruikers. De oplossing is beschikbaar in twee configuraties. Het instapmodel ExpressPod Small ondersteunt maximaal 50 virtuele machines, terwijl ExpressPod Medium geschikt is voor maximaal 100 virtuele machines.

“Met ExpressPod kunnen onze resellers hun MKB-klanten een gemakkelijke, kant-en-klare oplossing bieden, waarmee heel snel een complete virtuele infrastructuur ingericht kan worden”, zegt Thuur Tonnaer, Managing Director Comstor Benelux & Nordics. “Omdat ExpressPod wordt samengesteld volgens dezelfde strenge eisen als FlexPod, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze de hoogste kwaliteit in huis halen voor hun kritische bedrijfsprocessen. Resellers kunnen rekenen op de ondersteuning en expertise van Comstor bij het aanbieden en configureren van ExpressPod aan hun klanten.”

Kijk voor meer informatie over het ExpressPod-aanbod van Comstor op http://nl.comstor.com/content/vendors/flexpod/expresspod

Meer informatie over Comstor of Westcon Group vindt u op Facebook: www.facebook.com/comstorworldwide of www.facebook.com/westcongroup.

Recente discussies over Comstor en Westcon Group vindt u op LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?gid=4148912&trk=hb_side_g.

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende oplossingen op het gebied van unified communications, infrastructuur en security, met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. De Comstor business unit van het bedrijf is specifiek gericht op de wereldwijde distributie van het Cisco-portfolio. De teams van Westcon creëren unieke programma’s en bieden uitzonderlijke ondersteuning aan partners over de hele wereld om de business te stimuleren. Nauwe relaties op elk niveau van de Westcon Group maken het voor partners mogelijk om ondersteuning te krijgen die specifiek is afgestemd op hun behoeften. Van wereldwijde logistieke en flexibele, op maat gemaakte financiële oplossingen tot pre-sales en technische ondersteuning. Weston Group werkt samen met partners om met snelheid en behendigheid te reageren op veranderende marktomstandigheden, zodat zij de snelst mogelijke time to revenue kunnen realiseren. Westcon Group’s leverancierportfolio bestaat onder andere uit: Cisco, F5, Avaya, Polycom, Check Point, and Blue Coat. Voor meer informatie: bezoek www.comstor.com of www.westcongroup.com.

Contactpersoon voor de pers
Comstor Benelux & Nordics, René Tuinenburg, Marketing Manager, tel. +31 (0)30 248 92 33, email: rene.tuinenburg@comstor.com

 

  • Print
  • PDF