Hoofddorp,
11
oktober
2016
|
10:31
Europe/Amsterdam

Comstor Nederland door Cisco uitgeroepen tot Distributeur van het Jaar

Comstor, de business unit van Westcon Group gericht op de wereldwijde distributie van Cisco-producten, is tijdens het jaarlijkse partnergala van Cisco Nederland uitgeroepen tot Cisco Distributor of the Year 2016.Dit is de 5e keer dat Comstor deze Cisco-partneraward wint.

“Ondanks het feit dat onze organisatie stevig in beweging is, heeft het team van Comstor Nederland wederom een zeer succesvol jaar achter de rug. Geleid door onze Salesdirector Benelux Patrick Govers, hebben we ons sterk kunnen focussen op enerzijds onze loyale en omvangrijke partnerbase en anderzijds op onze vendor Cisco,” zegt Peter Alkemade, Salesmanager Comstor Nederland. “Deze focus komt in de dagelijkse gang van zaken tot uiting in snelheid en flexibiliteit, in het feit dat we doen wat we beloven en meer, en in de kennisoverdracht over Cisco architecturen naar onze partners. Deze Cisco Award is dan ook een hele mooie erkenning en een bevestiging dat Comstor NL op de juiste manier groeit en zich verder ontwikkelt.”

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland, zegt: “Als zeer loyale Cisco-distributeur heeft Comstor wederom prima gepresteerd! Comstor heeft een groei van meer dan 20% weten te realiseren. Dit resultaat is mede te danken aan de inspanningen van een zeer ervaren team. Wij zijn dan ook verheugd om Comstor uit te roepen tot Distributor of the Year.”

Boilerplate

Over Westcon-Comstor
Westcon-Comstor (WestconGroup Inc.) is een technologiedistributeur met toegevoegde waarde van toonaangevende oplossingen op het vlak van beveiliging, collaboration, netwerken en datacenters. Het bedrijf transformeert de productieketen van technologie via zijn wereldwijde activiteiten op het vlak van cloud, wereldwijde implementatie en services. Westcon-Comstor heeft teams in 70 landen en combineert technische expertise en marktkennis met toonaangevende partnerprogramma’s. Dankzij een uniek samenwerkingsmodel slaagt Westcon-Comstor erin zijn partners een uitstekende ervaring te bieden en samen goede resultaten te behalen. Het bedrijf is werkzaam onder de merknamen Westcon en Comstor.

Contactpersoon voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden
Tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl