22
februari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Comstor wereldwijd gecertificeerd als geautoriseerd configurator van Cisco Unified Computing System B-Series

Tarrytown, NY en Houten, 22 februari 2012 – Comstor, de business unit van Westcon Group gericht op de wereldwijde distributie van Cisco-producten, is wereldwijd gecertificeerd als geautoriseerd configurator van Cisco Unified Computing System (UCS)  B-Series bladeservers (UBAC). Door deze certificering kan Comstor op basis van de B-Serie maatwerkoplossingen leveren aan Cisco resellers, waarmee zij nieuwe verkoopkansen kunnen benutten. Cisco B-Serie bladeservers zijn een cruciaal onderdeel van Cisco Unified Computing System (UCS), een datacenterplatform dat computers, netwerken, opslag en virtualisatie verenigt in één samenhangend systeem.

“Cisco heeft het datacenter met succes opnieuw uitgevonden. Daarmee is een enorm potentieel gecreëerd voor ervaren en innovatieve bedrijven om hiervan te profiteren”, zegt Jon Pritchard, president, Comstor. “Als een van Cisco’s topdistributeurs is het steeds ons doel geweest om gezamenlijk de adoptie van deze datacenteroplossing te bespoedigen. Deze aankondiging is opnieuw een belangrijke stap in onze alliantie waarmee we resellers en hun klanten helpen de kracht van Cisco volledig te benutten.”

Door de certificering kan Comstor ook samenwerken met Cisco Authorized Technology Providers (ATPs) en gespecialiseerde Cisco Unified Computing Technology (UCT) partners over de hele wereld voor built-to-order producten en diensten. Daarnaast verstrekt de certificering het Comstor LEAP (Learn, Experience, Architect, and Plan) initiatief, door nieuwe verkoopmogelijkheden voor resellers over de hele wereld te creëren.

“Terwijl andere bedrijven zich richten op het vereenvoudigen van IT-oplossingen, operationele efficiency en slagvaardigheid, blijft Comstor zich richten op het leveren van op Cisco UCS C-Serie gebaseerde oplossingen waarmee resellers kunnen inspelen op deze behoeften van klanten”, zegt Scott Brown, Cisco. “Het behalen van de certificering van geautoriseerd Cisco UCS B-Series configurator is een logische vervolgstap voor Comstor en stelt Cisco resellers met een focus op datacenters in staat om de levering van Cisco Unified Computing-oplossingen aan hun klanten te bespoedigen.”

Comstor helpt resellers over de hele wereld al meer dan 25 jaar hun business succesvol te maken door gebruik te maken van Cisco-oplossingen op het gebied van networking, collaboration, security en datacenters. De nieuwe certificering is gebaseerd op Comstor’s diepgaande expertise van Cisco datacenter-technologie. Om deel te kunnen nemen aan het Comstor-programma dienen resellers eerst een multi-level training voor de genomineerde account manager, sales engineer en field engineer te voltooien. Na een grondige evaluatie ontvangen resellers de vereiste accreditatie en mogen zij het Cisco B-Serie portfolio gaan verkopen, waarbij Comstor volledige ondersteuning biedt.

Voor meer informatie over de nieuwe certificering van Comstor en om deel te nemen aan het programma: www.comstor.com of www.nl.comstor.com. Voor meer informatie over Comstor of Westcon op Facebook: www.facebook.com/comstorworldwide of www.facebook.com/westcongroup. Recente discussies over Westcon en Comstor op LinkedIn zijn te vinden op: http://www.linkedin.com/groups?gid=4148912&trk=hb_side_g.

Over Westcon Group

Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende oplossingen op het gebied van unified communications, infrastructuur en security, met een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde resellers. De Comstor business unit van het bedrijf is specifiek gericht op de wereldwijde distributie van het Cisco-portfolio. De teams van Westcon creëren unieke programma’s en bieden uitzonderlijke ondersteuning aan partners over de hele wereld om de business te stimuleren. Nauwe relaties op elk niveau van de Westcon Group maken het voor partners mogelijk om ondersteuning te krijgen die specifiek is afgestemd op hun behoeften. Van wereldwijde logistieke en flexibele, op maat gemaakte financiële oplossingen tot pre-sales en technische ondersteuning. Weston Group werkt samen met partners om met snelheid en behendigheid te reageren op veranderende marktomstandigheden, zodat zij de snelst mogelijk time to revenue kunnen realiseren. Westcon Group’s leverancierportfolio bestaat onder andere uit: Cisco, F5, Avaya, Polycom, Check Point, and Blue Coat. Voor meer informatie: bezoek www.comstor.com of www.westcongroup.com.

Contactpersoon voor de pers

Westcon Group, Craig Librett, Director of Public Relations, tel. +1 914 357 1747, email: craig.librett@westcon.com

Comstor Benelux & Nordics, Thuur Tonnaer, Managing Director, tel. +31 (0)30 248 92 40, email: tt@westcongroup.com

  • Print
  • PDF