08
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Cutting edge software development technology op succesvol XebiCon

Hilversum – 8 juni 2015 – IT-dienstverlener en software development-specialist Xebia organiseerde voor de vierde maal XebiCon, het jaarlijkse evenement voor IT-professionals. De 800 deelnemers van het geheel uitverkochte XebiCon kregen van meer dan 20 internationale experts, op het gebied van softwareontwikkeling inzicht, in de allernieuwste trends en ontwikkelingen in Continuous Delivery, Architecture en Modern Software Development.

Daan Teunissen, CEO Xebia Group: “XebiCon heeft met deze editie wederom bewezen het kennisplatform te zijn in Nederland voor het spotten van de nieuwste trends en technologieën binnen software development. Door middel van de vele presentaties tijdens XebiCon hebben 800 deelnemers direct kennis gemaakt met deze vooruitstrevende en innoverende technologieën. Hiermee kunnen organisaties hun platformen en business modellen constant aanpassen en vernieuwen en vooral hun concurrentiepositie en service naar hun klanten optimaliseren en verbeteren.”

“Xebia is continu op zoek is naar telkens betere manieren om IT toe te passen, naar cutting-edge technology. Wat XebiCon bijzonder maakt is dat het deze technologieën behandelt vanuit de praktijk. De toonaangevende sprekers passen deze al toe en delen hun kennis en ervaring hierover op XebiCon”, aldus Guido Schoonheim, Managing Director Xebia Nederland.“

De deelnemers konden dit jaar sessies volgen van Kristian Lindwall & Anders Ivarsson over Agile Engineering en Leadership bij Spotify, Mitchell Hashimoto (Building the World’s Largest Websites with Consul and Terraform), Bas Vodde (More with LeSS: An introduction to Large-Scale Scrum), Dave Farley (Acceptance Testing for Continuous Delivery) en Dave Smith (How to design your application for incremental release). Victor Mids sloot XebiCon af met zijn sessie Mindf*ck.

Voor meer informatie van XebiCon 2015 kunt u terecht op https://xebicon.nl.

Over Xebia
Xebia Group is een internationale van origine Nederlandse IT dienstverlener met een hoofdkantoor in Hilversum en kantoren in Parijs, Delhi en Boston, met meer dan 550 mensen en een wereldwijde omzet van ruim $70 miljoen. Xebia Group is in 2001 opgericht en onder andere verantwoordelijk voor de software achter de nieuwe stationsborden van NS, het containervolgsysteem van de Rotterdamse haven, de mobiele betaalapplicatie van ING Bank en de NS Reisplanner.

Xebia is specialist op het gebied van Agile, Continuous Delivery, Architecture en Modern Software Development (mobile, bigdata, vakmanschap). Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile-methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit. Voor meer informatie: www.xebia.com.
 

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Petra Kiers, Xebia, tel. 035 – 53 81 921
of
Carroll Florentinus, MCS PR, tel. 023 – 56 28 208

  • Print
  • PDF