21
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

De Best & Partners en Gerechtsdeurwaarderskantoor Haarlemmermeer fuseren

Hoofddorp, 21 januari 2014 – Gerechtsdeurwaarderskantoren De Best & Partners en Gerechtsdeurwaarders-kantoor Haarlemmermeer fuseren na een periode van intensieve samenwerking die de kantoren medio 2013 zijn aangegaan. Het gefuseerde kantoor gaat verder onder de naam De Best & Partners en levert alle diensten op het gebied van debiteurenbeheer en (gerechtelijke) incasso.

Maarten Verheij, directielid van De Best & Partners: “Met de fusie is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Na een periode van intensieve samenwerking hebben we nu gekozen voor een fusie van onze kantoren. Dat betekent dat we ons brede scala aan deurwaardersdiensten nu effectiever kunnen aanbieden aan ondernemers en particulieren. We leggen daarbij sterk het accent op minnelijke incasso – dat wil zeggen incasso zonder dat de rechter er aan te pas komt – en zorgen ervoor dat we voor onze klanten juist in deze tijd van crisis op een maatschappelijk verantwoorde wijze een zo hoog mogelijk rendement behalen.”

De Best & Partners opereert in de minnelijke incassofase persoonlijk, snel, en innovatief, onder meer door het sturen van sms-berichten en het afleggen van huisbezoeken. Uiteraard gaat dit alles in overleg met de opdrachtgever. Hierdoor blijven de kosten laag, terwijl de opbrengen maximaal zijn. De deurwaarders en ervaren buitendienstmedewerkers brengen de schuldpositie in kaart en proberen dan een passende regeling te treffen. Pas als dit niet lukt zal er tot een dagvaarding worden overgegaan.

Deze aanpak vergt specialisten met jarenlange ervaring. Dankzij de fusie beschikt De Best & Partners niet alleen over deze specialisten, maar ook over incasso-expertise op het gebied van woningbouw, Verenigingen van Eigenaren, kinderopvang en de advocatuur. In de komende periode zullen de kantoren verder geïntegreerd worden om de ambities met betrekking tot de klanten en debiteuren waar te gaan maken. De Best & Partners is gevestigd in Hoofddorp en Haarlem.

Over De Best & Partners
Gerechtsdeurwaarderskantoor De Best & Partners verleent op een breed terrein diensten op het gebied van credit management. Deze diensten zorgen voor grip op het incassoproces, met als gevolg een betere liquiditeit, lagere rentelasten en een hogere klanttevredenheid. De drijfveer is daarbij een hoger sociaal en financieel rendement te bereiken voor de klant en debiteur. Voor meer informatie: www.debestenpartners.nl/.

Voor meer informatie:

De Best & Partners
Maarten Verheij, directeur, m.verheij@debestenpartners.nl

 

 

  • Print
  • PDF