17
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

DearBytes kiest MCS PR als bureau

DearBytes, partner in IT-beveiliging, heeft met ingang van 1 september 2013 zijn pr-activiteiten voor Nederland ondergebracht bij MCS PR in Hoofddorp. MCS PR richt zich met zijn pr-diensten op ondernemingen in de technologiesector, zowel in business-to-business als business-to-consumer markten.

DearBytes helpt grote en kleine organisaties om zelf de regie te voeren over de beveiliging van hun IT-systemen en hun waardevolle informatie. Het bedrijf streeft ernaar om de beveiliging van informatie, systemen en apparaten naar een hoger plan te tillen, op basis van risicoanalyses, deskundig advies en een bewezen aanpak. DearBytes is gespecialiseerd in de oplossingen van McAfee en bestaat inmiddels ruim 12 jaar. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 1.200 klanten in heel Nederland, waaronder GGZ Noord-Holland Noord, Ziekenhuis Rijnstate, Gemeente Hillegom, Trimbos Instituut, Provincie Noord-Brabant, alsmede accountantskantoren, banken, IT-dienstverleners en MKB-bedrijven.

“Met MCS hebben wij een deskundig PR-bureau in de arm genomen met een schat aan ervaring in de ICT-markt en een uitstekende reputatie. We kijken er naar uit om samen met MCS onze doelgroepen helder en effectief te informeren over de visie en aanpak van DearBytes”, zegt Erik Remmelzwaal, CEO van DearBytes. “Onze belangrijkste boodschap is dat risicobeheer en IT-beveiliging primair onderwerpen zijn voor het management. Samen met MCS PR willen we deze en andere thema’s uitdragen en de discussie aangaan over vraagstukken op het gebied van IT-security.”

Noot voor de redactie: mocht u vragen hebben over de oplossingen of de visie van DearBytes, neem dan contact op met MCS PR: info@mcspr.nl of bel met 023 – 562 8208.

Over MCS PR

MCS PR is een onafhankelijk full-service PR-bureau. De dienstverlening van MCS PR richt zich vooral op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote – al dan niet beursgenoteerde – organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Akamai Technologies, Cegeka, Comstor, E.Novation, hybris, Hitachi Data Systems, Intel, Macaw, McAfee, Synology en Total Specific Solutions (TSS). Meer informatie over MCS PR is te vinden op: http://mcspr.nl. Volg MCS PR ook op Twitter: @mcspr.

Voor meer informatie:

MCS PR, Perlita Fränkel, perlita@mcspr.nl

telefoon: +31 (0)23 – 562 82 08

  • Print
  • PDF