19
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Easynet breidt hybride cloud uit naar Azië, Australië en de VS

Klanten kunnen hun applicaties nu lokaal hosten en gebruiken

Amsterdam, 19 mei 2015 – Easynet breidt zijn zakelijke cloudoplossing, Easynet Enterprise Cloud, verder uit naar Azië, Australië en de Verenigde Staten. Deze stap is een antwoord op de vraag van klanten om de applicatieprestaties te verbeteren en om aan lokale wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Zij kunnen nu dus ook wereldwijd bij één enkele cloudaanbieder terecht.

Omdat veel klanten wereldwijd vestigingen hebben, breidt Easynet zijn Enterprise Cloud uit met nieuwe platforms in Washington, Singapore en Sydney. Naast de betere applicatieprestaties en low-latency die het gevolg zijn van deze lokale hosting, kunnen bedrijven nu ook zelf bepalen waar hun data worden opgeslagen en zo voldoen aan de wet- en regelgeving ter plaatse.

Een onderzoek in opdracht van Easynet, eind 2014 uitgevoerd door Vanson Bourne onder grotere Europese IT-bedrijven in uiteenlopende sectoren, toont aan dat bedrijven steeds meer de hybride cloud omarmen. Bij bedrijven die gebruik maken van integrators is deze trend nog sterker, omdat zij zo eenvoudiger nieuwe technologie kunnen implementeren zonder kostbare upgrades te hoeven doen. Als antwoord op deze vereisten biedt Easynet één enkele en volledig geïntegreerde hybride oplossing.

Chris Hazewinkel, Country Manager Easynet Nederland: “Met het toenemende gebruik van Unified Communications op de cloudplatforms van onze klanten wordt low-latency steeds belangrijker. In tegenstelling tot andere diensten, zoals traditionele telefonie, vereist UC één enkele aanbieder. Als antwoord op deze marktbehoeften bieden wij een flexibele en schaalbare oplossing, met de serviceniveaus die onze klanten van ons gewend zijn. We hechten aan keuzevrijheid en transparantie, waardoor onze klanten zelf de juiste infrastructuur voor hun applicaties en zakelijke behoeften kunnen kiezen – waar ter wereld ze zich ook bevinden.”

Over Easynet
Als wereldwijde leverancier van geïntegreerde diensten heeft Easynet meer dan twintig jaar ervaring in het aanbieden van gegarandeerde en beheerde diensten aan bedrijven met een lokaal of wereldwijd bereik. De onderneming heeft klanten, werknemers en kantoren over de hele wereld en combineert zo een wereldwijd bereik met lokale kennis. Easynet biedt klanten een portfolio van netwerk-, hosting-, global security- en unified-communicationsoplossingen die worden versterkt met een reeks ‘over the top’ oplossingen zoals beveiliging, spraak, videoconferencing en applicatie-prestatiebeheer.

Een greep uit de klanten van Easynet: EDF, Sage, Barry Callebaut, Sibelco, Yakult, Transport for London, Bernard Matthews, Anglian Water, Bridgestone, Q-Park, SHV, Asics,en Campofrio Food Group.

Volg Easynet op Twitter: @easynet. Voeg Easynet toe op LinkedIn: Easynet

Contact voor de pers
MCS PR
Perlita Fränkel
T : 023 – 562 8208
E : perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF