25
november
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Easynet Global Services kiest Zscaler als leverancier van ‘direct-to-cloud’ internetbeveiliging voor zijn klanten in EMEA

De leverancier van beheerde cloudinfrastructuur voegt cloudgebaseerde internetbeveiliging toe aan zijn aanbod van beheerde beveiligingsdiensten

Amsterdam, 25 november 2013Zscaler, de wereldwijde beveiligingscloudoplossing voor de mobiele onderneming, en Easynet Global Services, de leverancier van beheerde cloudinfrastructuur, kondigden vandaag een samenwerking aan. Voortaan kunnen klanten van de Managed Security Service van Easynet ook een beroep doen op het Direct-to-Cloud Network (DCN) van Zscaler. Beide partners spelen op die manier in op de toenemende vraag naar beveiligde wereldwijde internettoegang en het versterken van het beveiligingsbeleid in EMEA.

Mobiliteit, cloudgebaseerde toepassingen en sociale media liggen aan de basis van de mobiele onderneming waarvan de medewerkers een feilloze en beveiligde toegang tot de diensten verwachten, ongeacht of ze verbonden zijn met hun bedrijfsnetwerk of op afstand werken. Dit zorgt voor een unieke beveiligingsuitdaging bij klanten die het evenwicht zoeken tussen de veranderende behoeften van hun onderneming en hun huidige IT-infrastructuur. Het Direct-to-Cloud Network van Zscaler pakt deze uitdagingen rechtstreeks aan. Dankzij dit netwerk kunnen bedrijven hun activiteiten ook buiten de veilige perimeter van het eigen bedrijfsnetwerk, veilig verder ontplooien. De veilige internettoegang is geïntegreerd met het versterken van beveiligingsbeleid en de controle op cloud en sociale media activiteit. Zo krijgen ondernemingen dankzij de geavanceerde rapporteringfunctie een realtime ‘big data’ analyse van de onlineactiviteit van hun medewerkers.

Dankzij deze samenwerking biedt Easynet zijn klanten voortaan een geïntegreerde dienst aan, die naast consultancy ook de implementatie van het beveiligingsbeleid van de onderneming en de continue ondersteuning omvat. Door over te stappen naar een cloudgebaseerde internetbeveiligingsdienst hoeft de klant niet langer de administratieve last en kosten te dragen van een traditioneel bedrijfsnetwerk en beveiligingsmodel.

Dirk Peeters, Managing Director Easynet NER en CTO: “IT-afdelingen krijgen met de nieuwe manier van zaken doen te maken met nieuwe en zorgwekkende beveiligingsuitdagingen. Door over te stappen van de traditionele beveiliging van een bedrijfsnetwerk naar een cloudmodel, profiteren ondernemingen van een grotere veiligheid, meer flexibiliteit en extra besparingen. Met Zscaler krijgen we er bovendien een partner bij met maar één doel: IT veiliger maken voor bedrijven. Op die manier kunnen ze meer aandacht besteden aan het uitbouwen van een sterkere concurrentiepositie op hun markt. Zscaler biedt zekerheid, gemoedsrust en flexibiliteit.”

“Ondernemingen staan voor de uitdaging om hun werknemers toegang te geven tot het internet vanaf verschillende toestellen en vanuit verschillende plaatsen. De cloud is de oplossing bij uitstek geworden om professionals en hun gegevens te beschermen tegen geavanceerde en aanhoudende bedreigingen. Daarom willen we het bereik van ons Direct-to-Cloud Network met de hulp van Easynet uitbreiden in EMEA”, aldus Craig Stewart, Vicepresident EMEA bij Zscaler. “Onze clouddienst past perfect bij hun beheerde beveiligingsdiensten, die een echte meerwaarde betekenen voor hun klanten.”

Zscaler maakt gebruik van de grootste veiligheidscloud ter wereld: meer dan 100 datacenters wereldwijd met de rekenkracht, prestaties en schaalbaarheid die vereist is om de zakelijke gebruikers veilig en mobiel te laten genieten van de cloud en sociale media. Al het inkomende en uitgaande internetverkeer, ongeacht het gebruikte toestel of de locatie, gaat langs de Zscaler Cloud. Daar wordt het gescand op geavanceerde bedreigingen en gecontroleerd op het verlies van bedrijfskristische gegevens. Dankzij Direct-to-Cloud kunnen de gebruikers rechtstreeks naar hun favoriete webadressen zonder via het bedrijfsnetwerk te gaan. IT-teams maken gebruik van een centrale beheerconsole en het Analytics Portal van Zscaler om hun wereldwijde verspreide collega’s te beveiligen, een uniform veiligheidsbeleid toe te passen en realtime rapporten over veiligheidsincidenten te raadplegen.

Over Zscaler
Zscaler transformeert bedrijfsnetwerken en beveiligingsoplossingen met wereldwijd het grootste Direct-to-Cloud Network. Hierdoor kunnen bedrijven genieten van de productiviteitsvoordelen van mobiele, sociale en cloudtechnologieën zonder de kosten en de complexiteit te hoeven dragen van eigen apparatuur en software.Het Direct-to-Cloud Network van Zscaler verwerkt dagelijks meer dan 10 miljard transacties van meer dan 10 miljoen gebruikers in 180 landen en dit via 100 near-zero latency datacenters wereldwijd. Meer dan 4000 bedrijven ter wereld hebben voor Zscaler gekozen om de productiviteit van hun eindgebruikers te verhogen, hun beveiligingsbeleid te versterken en hun WAN-prestaties te verbeteren. Voor meer informatie: www.zscaler.com.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services levert netwerk-, hosting- en cloud integratiediensten. De onderneming heeft klanten, werknemers en kantoren op elk continent en combineert een wereldwijde aanpak met lokale ervaring. Dat leidt dan ook tot een gepersonaliseerde ervaring, waar de gebruikers zich ook bevinden. Tot de klanten behoren onder meer EDF, Sage, Yakult, Transport for London, Bridgestone, Q-Park en Campofrio. Easynet wordt geleid door het managementteam, samen met LDC (Lloyds TSB Development Capital). LDC is de belangrijkste middenmarkt-afdeling privaat vermogen van Lloyds Banking Group.

Ga naar www.easynet.com voor meer informatie.

Volg Easynet op Twitter: @easynet. Voeg Easynet toe op LinkedIn: Easynet Global Services

Contactpersonen voor de pers

Easynet Global Services
Cathy van de Garde
T : 020 – 798 9898
E : Cathy.vandeGarde@easynet.com
of
MCS PR
Perlita Fränkel
T : 023 – 562 8208.
E : perlitaf@mcspr.nl

Zscaler Inc.
Marcom & PR Specialist
Karin Gall
T: +49 (0)89-54 55 83 58
E: kgall@zscaler.com

  • Print
  • PDF