14
juli
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Easynet Global Services verkoopt Concepts ICT aan Reggeborgh

Amsterdam, 14 juli 2011 – Easynet verkoopt Concepts ICT, de meest ervaren service provider op het gebied van glasvezel in Nederland, aan de private investeringsmaatschappij Reggeborgh. Gisteren werd overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Concepts ICT. Na de overname blijft Concepts ICT als zelfstandige organisatie actief en wordt de bedrijfsvoering onder het huidige management voortgezet.

Namens Easynet zegt Dirk Peeters, Managing Director Northern Europe over de overname: “Easynet richt zich op het aanbieden van beheerde netwerk-, hosting- en geïntegreerde diensten aan grootzakelijke klanten wereldwijd. Concepts ICT richt zich op de consumentenmarkt in Nederland. De organisatie groeit sterk en levert financieel en operationeel een prima prestatie, maar behoort niet tot de kernactiviteiten van Easynet Global Services.”

De overname van Concepts ICT door Reggeborgh biedt nieuwe kansen. Joost Hermanns, Algemeen Directeur van Concepts ICT, licht toe: “Concepts ICT heeft haar focus op glasvezel dienstverlening, een markt waar Reggeborgh ook belangen in heeft. Door ons aan te sluiten bij Reggeborgh kunnen wij onze hoge servicegraad continueren en de huidige groei versnellen.”

Over Concepts ICT
Concepts ICT is de meest ervaren service provider op het gebied van glasvezel in Nederland. Sinds 2003 biedt Concepts ICT internet, telefonie, analoge- en digitale televisie aan consumenten. Voor meer informatie: http://www.concepts-ict.nl/.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed network-, hosting- en integratiediensten, waaronder Telepresence, voor grootzakelijke klanten. Het bedrijf heeft klanten in vijftig landen, waaronder Via Michelin, Newscorp, Transport for London, EDF, SAGE, Q-Park en Bridgestone. LDC (Lloyds TSB Development Capital) is de privé-investeerderstak van Lloyds Banking Group en samen met het managementteam honderd procent eigenaar van Easynet. Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl en Easynet is ook te volgen via Twitter(@easynet) en op LinkedIn (www.linkedin.com/company/easynet-global-services)

Voor meer informatie:
Cathy van de Garde
Tel.: +31 (0)20 79 89 898
E-mail: Cathy.vandeGarde@easynet.com
www.easynet.nl

Concepts ICT
Joost Hermanns
Tel: +31 (0)76 7501672
E-mail: joost.hermanns@concepts-ict.nl
www.concepts-ict.nl

MCS
Perlita Fränkel
Tel.: +31 (0)23 562 82 08
E-mail: perlitaf@monogram.nl
www.mcsonline.nl

  • Print
  • PDF