28
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Easynet herdefinieert netwerkbeheer

Nieuwe ‘smart service’ geeft volledig beeld van de prestaties van individuele applicaties op het netwerk

Amsterdam, 28 november 2012 Easynet kondigt Smart Application Assurance aan, een onderdeel van het innovatieve smart services aanbod. Deze services zijn ontwikkeld om zorgen van CIO’s weg te nemen en bedrijven te helpen concurrentievoordeel te realiseren. Smart Application Assurance is revolutionair omdat het zich richt op de prestaties van individuele toepassingen op het netwerk, in plaats van de prestaties van het onderliggende netwerk te garanderen. Met behulp van deze oplossing kunnen bedrijven veel beter prioriteiten stellen en hun middelen elders binnen de organisatie inzetten. Dit gebeurt steeds op basis van direct beschikbare en gedetailleerde informatie over het gebruik van de applicaties.

Sibelco SCR, een bedrijf dat mineralen ontgint, gaat gebruik maken van Smart Application Assurance. “Easynet heeft een veelzijdige en verfrissende kijk op ICT en netwerkoplossingen, ze nemen de tijd om onze onderneming te begrijpen en te zien welke applicaties we nodig hebben om onze doelstellingen te bereiken. Hun advies omtrent onze strategie rond applicatiebeheer was dan ook erg zinvol. Die strategie is volledig ingevuld door Easynet. Met Smart Application Assurance kunnen wij onze onderneming nog efficiënter ondersteunen en de prestaties van onze applicaties verbeteren,” aldus het IT-team van Sibelco Europe.

In het huidige gure economische klimaat staan CIO’s onder druk om bedrijfsnetwerken zo efficiënt mogelijk te benutten. Nu bedrijfsdoelen zijn gericht op het streng in de hand houden van kosten, in stand houden van de veiligheid en het beperken van de risico’s, is het garanderen van de beschikbaarheid van het netwerk niet voldoende. Smart Application Assurance geeft bedrijven een cruciaal vangnet, geleverd door een bedrijf dat 18 jaar ervaring heeft in het aanpakken van bedrijfsproblemen met innovatieve technologie.

Justin Fielder, de CTO van Easynet: “Dankzij Smart Application Assurance hebben klanten toegang tot real-time data om prestatieproblemen snel in kaart te brengen. Daarnaast garandeert deze oplossing de end-to-end beschikbaarheid van applicaties en helpt het bedrijven om hun beperkte middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. We overdrijven niet als we zeggen dat bedrijven volledig tot stilstand komen als ze geen toegang hebben tot hun bedrijfskritische applicaties. Het kan de reputatie van het bedrijf schaden, leiden tot lagere verkoopcijfers, logistieke problemen en uiteindelijk de bedrijfsresultaten beïnvloeden. De data die Smart Application Assurance ter beschikking stelt, biedt klanten een stevige basis waarop zij hun infrastructuur kunnen uitbouwen en hun bedrijf verder kunnen ontwikkelen”. 

– Einde –

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services levert netwerk-, hosting- en integratiediensten. De onderneming heeft klanten, werknemers en kantoren op elk continent en combineert een wereldwijde aanpak met lokale ervaring. Dat leidt dan ook tot een gepersonaliseerde ervaring, waar de gebruikers zich ook bevinden. Tot de klanten behoren onder meer EDF, Sage, FOX, Yakult, Transport for London, Bridgestone, Q Park en Campofrio.

Easynet wordt geleid door het managementteam, samen met LDC (Lloyds TSB Development Capital). LDC is de belangrijkste middenmarkt-afdeling privaat vermogen van Lloyds Banking Group.

Ga naar www.easynet.com voor meer informatie.

Volg Easynet op Twitter: @easynet. Voeg Easynet toe op LinkedIn: Easynet Global Services

Contactpersonen voor de pers
Easynet Global Services, Cathy van de Garde, e-mail Cathy.vandeGarde@easynet.com, tel. 020 – 798 9898
of
MCS, Perlita Fränkel, e-mail perlitaf@monogram.nl, tel. 023 – 562 8208.

  • Print
  • PDF