29
August
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

MEDIA ALERT: Convention Keynote + persbijeenkomst will.i.am tijdens IBC2012Arnout Lansberg

Beste persrelatie,

Tijdens IBC2012 in de RAI Amsterdam verzorgt will.i.am, Intel Director of Creative Innovation én uiteraard ook artiest (o.a. Black Eyed Peas) en producer, de Convention Keynote, getiteld ‘Creativity and Technology Forces Combine – Transcend the Barriers of Convention and Rethink What Can Be Achieved’. Na afloop van de keynote is er een persbriefing met will.i.am en Johan Jervoe (Intel Director of Partner marketing). Deze vindt plaats om 15.15 uur, in kamer E102.

Tijdens zijn keynote vertelt will.i.am over de rol die technologie speelt bij zijn creatieve processen en projecten, aan de hand van persoonlijke ervaringen en de resultaten van het Intel Ultrabook Project. Hij laat daarbij zien hoe belangrijk innovatieve technologie is om tot nieuwe manieren van denken te komen en hoe het helpt bij het overwinnen van obstakels.

De keynote vindt plaats op vrijdag 7 september, om 14:00 uur in het RAI Convention Centre Amsterdam. Toegang tot de keynote is gratis voor geregistreerde pers.

Op de stand van Intel (standnr. 14.108) is te zien hoe oplossingen van Intel de basis vormen voor geavanceerde TV-diensten, via opzetkastjes, home entertainment systemen en pc’s.

Bij deze nodig ik je van harte uit om de keynote en persbriefing bij te wonen. Uiteraard ben je ook welkom om een bezoek te brengen aan de Intel-stand. Mocht je nog niet geregistreerd zijn voor IBC2012, dan kan je dit doen via de IBC website.

Met vriendelijke groet,
Kristof Sehmke
Communicatie Manager Intel Benelux

Printversion:
  • Print