08
November
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Intel Itanium processor 9500 biedt zeer hoge prestaties voor veeleisende, bedrijfskritische toepassingenMartin Nieuwmans

 

  • De Intel Itanium processor 9500 biedt een zeer hoge beschikbaarheid en foutbestendigheid, evenals aanzienlijke prestatieverbeteringen ten opzichte van de vorige generatie.
  • Dankzij het dubbele aantal cores op een nieuwe architectuur, biedt de Intel Itanium processor 9500 series tot 2,4 maal de prestaties en een 33 procent hogere I/O-snelheid ten opzichte van de vorige generatie. Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden, zoals Intel Instruction Replay Technology.
  • Toekomstige generaties Intel Itanium processors zullen gebruikmaken van een innovatief ‘modulair ontwikkelmodel’ dat zorgt voor meer overeenkomsten tussen Intel Itanium en de Intel Xeon processor E7-familie, van gemeenschappelijke elementen op de chip tot volledige socket-compatibiliteit. Dit betekent meer mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van Itanium en meer flexibiliteit voor partners van Intel.

Kontich, 8 november 2012 – In deze tijd waarin het datagebruik ongekend sterk groeit, hebben organisaties zeer krachtige automatiseringsoplossingen nodig. Computersystemen met het prestatievermogen en de bedrijfszekerheid voor de meest bedrijfskritische toepassingen. De nieuwe Intel Itanium processor 9500 serie is ruim twee maal zo krachtig als de voorgaande generatie.

Link to Dutch press release on MCSPR.nl

Printversion:
  • Print