Delft,
26
september
2016
|
09:21
Europe/Amsterdam

Fox-IT stelt Joost Halkes aan als Managing Director

Per 1 november 2016 treedt Joost Halkes (38) aan als de nieuwe Managing Director van Fox-IT. Fox-IT heeft een toppositie op de securitymarkt in de Benelux en Joost gaat zich richten op het internationaal uitbouwen van die positie. Joost Halkes: “Cybersecurity is voor iedereen en elke organisatie onmisbaar geworden. Fox-IT is dé partij om hier een goede invulling aan te geven. Ik kijk er naar uit om samen met het team en de fantastische technologie die Fox-IT ontwikkeld heeft, vorm te geven aan de internationale ambities van het bedrijf.”

Voor zijn komst naar Fox-IT bekleedde Joost Halkes verschillende director functies binnen bol.com. Hij gaf onder andere leiding aan het team dat de productcatalogus van bol.com beheert. Joost was hier verantwoordelijk voor een complexe IT-omgeving, met onder meer zware big data- en security-onderdelen. Voor bol.com heeft Joost diverse internationale leidinggevende functies bekleed bij Groupon. Hij begon zijn carrière bij de Boston Consulting Group als strategieconsultant. Hij is opgeleid aan de TU Delft en INSEAD. Joost volgt Menno van der Marel op, de huidige MD en medeoprichter van Fox-IT.

Boilerplate

Over Fox-IT
Fox-IT voorkomt, onderzoekt en beperkt de meest serieuze dreigingen door cyberaanvallen, datalekken of fraude met innovatieve oplossingen voor overheid, defensie, politie, vitale infrastructuur, banken en grote bedrijven wereldwijd. In zijn aanpak combineert het bedrijf slimme ideeën met technologie om hiermee innovatieve oplossingen te bieden die zorgen voor een veilige maatschappij. Fox-IT ontwikkelt producten en maatwerkoplossingen om de beveiliging van gevoelige overheidssystemen te garanderen, industriële netwerken te beschermen, online bankiersystemen te verdedigen en strikt vertrouwelijke data te beveiligen. Kijk voor meer informatie op https://www.fox-it.com/nl/.