15
januari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hilde Janssens nieuwe HR-directeur bij Cegeka

Veenendaal, 15 januari 2015 – Hilde Janssens (36) is gestart als HR-directeur bij informaticabedrijf Cegeka. In haar functie is ze verantwoordelijk voor zowel het operationele personeelsbeheer van Cegeka België als voor de coördinatie van het strategische HR-beleid van de hele Cegeka Groep. Die telt inmiddels vestigingen in elf landen. De aanstelling past in de sterke uitbreiding die Cegeka vandaag meemaakt en ook in de toekomst verder ambieert. Met de overname van Brain Force in oktober 2014, bijvoorbeeld, steeg het aantal medewerkers van 2.400 naar 3.200.

Hilde Janssens Cegeka“Ik heb voor Cegeka gekozen omwille van de ambitie van het bedrijf, alsook de sterke bedrijfscultuur”, zegt Hilde Janssens. “Samen met de organisatie wil ik onze groei mede realiseren met een coherent en dynamisch HR-beleid, onder andere door het juiste leiderschap en talent in te zetten.”

Voor haar komst naar Cegeka was Hilde Janssens acht jaar HR & Organization Director bij Grontmij, waar ze verschillende fusies begeleidde, een ervaring die goed van pas komt in haar nieuwe functie. Ze startte haar loopbaan bij Securex, eveneens in HR-functies.

Foto’s van Hilde Janssens in hoge resolutie zijn hier beschikbaar: https://cegeka.app.box.com/HildeJanssens.

Over Cegeka
Cegeka Groep is een onafhankelijke ICT–dienstverlener opgericht in 1992. Cegeka heeft zijn hoofdkantoor in België en heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Tsjechië en Slovakije. Het bedrijf levert diensten aan klanten in heel Europa: enterprise clouddiensten, applicatiediensten, agile coaching en outsourcingdiensten. Cegeka stelt meer dan 3200 mensen tewerk. Kijk op www.cegeka.com voor meer informatie.

Contact voor journalisten:
MCS PR
Perlita Fränkel
T: (023) 56 28 208
E:perlita@mcspr.nl

  • Print
  • PDF