09
december
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hitachi Data Systems biedt TrueNorth-partners nieuwe incentives op het gebied van archiverings-, backup- en consolidatie-oplossingen

Nieuwe en hogere beloningen voor verkoop- en serviceteams van partners

Amsterdam, 9 december 2013 – Hitachi Data Systems Corporation, een dochteronderneming van Hitachi, Ltd., breidt zijn Accelerator-programma voor TrueNorth-partners uit met nieuwe incentives voor het sluiten van contracten voor archiverings-, backup- en consolidatie-oplossingen (ABC). Het nieuwe programma biedt partners exclusieve beloningen voor contracten die gebruikmaken van de strategische oplossingen van Hitachi Data Systems op het gebied van data management en cloud storage.

Onder het ABC Accelerator Programma worden verkoopmedewerkers en technisch specialisten van TrueNorth-partners beloond voor het volgen van nieuwe trainingen voor ABC-oplossingen en het sluiten van verkoopcontracten.

“Nu de datavolumes groeien, hebben organisaties steeds meer behoefte aan flexibele oplossingen die mankracht en middelen vrijmaken, en die innovatie mogelijk maken”, zegt Bas ter Heurne, sales manager bij PQR. “Samen met Hitachi Data Systems biedt PQR klanten de flexibiliteit, het reactievermogen en de transformatie die zij zoeken. Samen met de andere programma’s en incentives voor TrueNorth-partnerprogramma’s, onderstrepen de nieuwe incentives van het ABC Accelerator Programma voor sales, pre-sales en service engineers het commitment van Hitachi Data Systems om partners te ondersteunen en te belonen.”

“Het Hitachi TrueNorth Partnerprogramma is een belangrijk onderdeel van onze go-to-market strategie. We blijven dan ook investeren in dit programma, dat onze partners ondersteuning, incentives en beloningen biedt, terwijl het ook helpt de omzet en winstgevendheid te stimuleren”, zegt Jos van der Deijl, Manager Sales and Channel bij Hitachi Data Systems Nederland. “Met ons portfolio aan krachtige oplossingen kunnen onze partners klanten helpen bij het aangaan van belangrijke businessuitdagingen. De uitbreidingen van ons TrueNorth-partnerprogramma zorgen er daarbij voor dat partners hun concurrentiepositie kunnen verbeteren en kunnen groeien.”

De uitbreidingen van het programma bouwen voort op de eerder dit jaar aangekondigde initiatieven voor partners, waaronder trainingen, demofaciliteiten  en andere incentives. Tot de nieuwe onderdelen behoren:

  • Betere voorbereiding dankzij het Hitachi TrueNorth Scholarship Program: Via de HDS Academy zijn nieuwe cursussen te volgen op het gebied van archivering, backup en consolidatie, naast tal van andere programma’s en trainingen op het gebied van file- en content-oplossingen. Partners die voldoen aan de kwalificatie-eisen kunnen deze trainingen kosteloos volgen.
  • Hitachi TrueNorth Partner Demo Center: partners kunnen online informatie van essentiële technologieën en oplossingen combineren met live demonstraties van alle mogelijkheden. Partners in Nederland kunnen hiervoor een afspraak maken bij het European Distribution Center (EDC) van Hitachi Data Systems in Zaltbommel.
  • Hogere omzet en sterker klantengagement dankzij het Hitachi TrueNorth Specialization Program: partners die hun klanten de allerbeste diensten en adviezen willen bieden op het gebied van archivering, backup en consolidatie, hebben nu de beschikking over meer informatie en tools. Deelnemers aan het Specialization Program hebben real-time, 24/7 toegang tot experttools, best practices, handleidingen en implementatiematerialen.
  • Extra kortingen: partners kunnen extra kortingen krijgen aan de hand van behaalde competenties op het gebied van verkoop, implementatie en integratie van ABC-oplossingen.

Over Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems levert informatietechnologie, diensten en oplossingen waarmee organisaties hun IT-kosten kunnen verlagen, hun reactiesnelheid kunnen verbeteren en kunnen innoveren op basis van informatie. Klanten van Hitachi Data Systems zien een duidelijke ROI en een positief effect op de business. Hitachi Data Systems telt wereldwijd ruim 6.100 werknemers en is actief in ruim 100 landen en regio’s. ’s Werelds grootste organisaties vertrouwen op de producten, diensten en oplossingen van Hitachi Data Systems, waaronder ruim 70% van de Fortune 100 en ruim 80% van de Fortune Global 100 bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.hds.com/nl/.

Over Hitachi, Ltd.
Hitachi, Ltd. is een vooraanstaand wereldwijd elektronicabedrijf met ongeveer 326.000 werknemers wereldwijd. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokyo, Japan. Het bedrijf heeft in boekjaar 2012 (dat op 31 maart 2013 werd afgesloten) een geconsolideerde omzet behaald van $96,1 miljard. Hitachi focust zich sterk op Social Innovation Business, met systemen voor onder andere infrastructuur, informatie & telecommunicatie, energievoorziening, constructie, automotive en geavanceerde materialen & componenten. Kijk voor meer informatie over Hitachi op www.hitachi.com.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Hitachi Data Systems Persdesk, tel. 023 – 562 82 08,
e-mail hitachi@mcspr.nl

  • Print
  • PDF