17
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Infradata gaat voor verdere nationale en internationale groei met uitbreiding managementteam

Nino Tomovski benoemd tot Vice President International en Henk Buurman tot Managing Director Nederland

Network Integrator Infradata versterkt zowel nationaal als internationaal zijn managementteam. Per 1 juni 2015 is Henk Buurman (61) aangesteld als Managing Director Nederland. Hij volgt Nino Tomovski (44) op, die aan de slag gaat als Vice President International voor Infradata.

Met deze benoemingen wil Infradata de internationale business van het bedrijf verder stimuleren en tevens in Nederland een grotere groep klanten gaan bedienen. Infradata is de afgelopen jaren sterk gegroeid en de benoemingen van Tomovksi en Buurman zullen bijdragen aan het versnellen van deze groei.

“We gaan onze internationale strategie intensiveren en ons meer focussen op bedrijven in het buitenland, met name in Duitsland en de VS”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata. “Op dit moment komt 30 procent van onze business uit het buitenland en we zien aanzienlijke kansen voor verdere groei. We voeren al overleg met een aantal grote partijen. Nino Tomovski heeft veel ervaring in het bouwen van internationale klantrelaties en is de juiste man om deze groeiambities te verwezenlijken.”

Henk Buurman, voorheen Managing Director bij network integrator Telindus, neemt de functie van Managing Director Nederland over van Tomovski. “Infradata is een weergaloos kennisbedrijf. Als specialist spelen wij een centrale rol in het ontwerpen en aanleggen van de meest veeleisende netwerken. Omdat de digitale infrastructuur voor steeds meer bedrijven een mission critical bedrijfsmiddel is, zal het aantal grote en complexe netwerken in Nederland de komende jaren exponentieel toenemen. Daar liggen dan ook enorme groeikansen voor Infradata.”

Over Infradata
Infradata is een toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op organisaties waarvan de netwerk infrastructuur essentieel is voor het uitoefenen van de core business. De jarenlange ervaring en kennis op het gebied van Service Provider netwerken zorgt ervoor dat Infradata in staat is om mission critical next generation networks te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Vanuit vestigingen in Nederland, België, Polen, Duitsland en Engeland biedt Infradata haar kennis en expertise aan door geheel Europa. Infradata is een officiële partner van Juniper Networks, F5 Networks, Aruba Networks, Palo Alto Networks, Infoblox , Citrix Systems, A10 Networks, BroadForward, Tufin en Arbor Networks.

De belangrijkste missie van het bedrijf is klanten superieure netwerk oplossingen te bieden. Infradata staat genoteerd in de Deloitte Fast50, de lijst van vijftig snelst groeiende bedrijven van Europa. Voor meer informatie: www.infradata.nl.

Voor meer informatie:
Infradata, Marloes Kersten, +31 (0)71 750 1525, e-mail: marloes@infradata.nl
MCS PR, Carolien Hoogerwaard, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: carolien@mcspr.nl.

  • Print
  • PDF