29
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Intel komt met nieuwe voordelen voor partners tijdens Intel Solution Summit

 • Nieuwe ‘Specialty Benefits’ voor channelpartners die zich richten op retail, educatie en Internet of Things (IoT) -retailoplossingen, waaronder:
  • ‘Intel Specialist’ partneraanduiding
  • Toegang tot technisch specialisten die kunnen helpen bij het bouwen van oplossingen
  • Extra hulpmiddelen, zoals research papers, analytics en case studies
  • Exclusieve events met mogelijkheden om te netwerken, alleen voor partners
 • Intel Solution Summit (ISS) 2015 trekt ruim 500 deelnemers uit 49 landen, waaronder Nederland

Kontich, 29 april 2015Intel Technology Provider, een wereldwijd partnerprogramma voor resellers van Intel-technologie en op Intel gebaseerde producten, heeft voor 2015 een aantal belangrijke aanvullingen aangekondigd. Via dit programma kunnen deelnemende partners hun omzet verhogen, door partners te ondersteunen bij het bouwen en verkopen van oplossingen. Ook zijn er beloningen en tegemoetkomingen voor partners. Dit jaar heeft het partnerprogramma nieuwe Specialty Benefits aangekondigd voor partners die zich richten op retailers, educatie en Internet of Things (IoT) -retailoplossingen. Iedere ‘specialty’ biedt specifieke voordelen die partners helpen bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Deze aankondigingen zijn gedaan tijdens de Intel Solutions Summit (ISS) 2015 in Abu Dhabi, de jaarlijkse EMEA-conferentie voor Intel Technology Provider-leden. Aan dit evenement nemen ruim 500 partners uit 49 landen deel, waaronder Nederland.

“Intel Technology Provider heeft zich bewezen als een belangrijke bron van informatie. Het biedt concrete voordelen voor partners en zij nemen er dan ook actief aan deel”, zegt Maurits Tichelman, vice president van de Sales and Marketing Group, en general manager Sales, Direct en Channel Sales bij Intel. “Intel heeft dit programma verder ontwikkeld om partners te helpen bij het binnenhalen van nieuwe business in 2015.”

Er zijn nieuwe voordelen aangekondigd voor partners die lid zijn van het Intel Technology Provider-programma, waaronder:

Specialty Benefits voor IoT retailoplossingen

Leveranciers van retailoplossingen die vaste en/of mobiele point-of-sale oplossingen, digital signage, content management en analytics voor de retailsector bieden, krijgen de beschikking over:

 • Toegang tot pre-sales technische ondersteuning – hiermee kunnen partners hun status als deskundig en vertrouwd adviseur voor klanten verder versterken, met expertise op het gebied van end-to-end IoT-oplossingen voor de retailsector.
 • ‘Retail Solutions Specialist’ benaming – laat zien dat de partner een officiële relatie met Intel heeft en is een bewijs van de expertise op het gebied van Intel-technologie en op Intel gebaseerde oplossingen voor de retailsector.
 • Toegang tot exclusieve onderzoeken van analisten – waardevolle informatie waarmee partners een stap voor kunnen blijven op hun concurrenten.
 • Partnerpromoties – promotie van de oplossingen van partners op Intel Solution Finder.
 • Evenementen en netwerken – exclusieve toegang tot Internet of Things netwerkbijeenomsten en kans om hun aanbod tijdens Intel Channel-events te tonen.
 • Innovation Labs – partners hebben toegang tot virtuele samenwerkingsomgevingen die zijn ingericht voor het delen van kennis binnen het IoT-ecosysteem. Zo kunnen innovatieve oplossingen sneller worden ontwikkeld en uitgerold.

Specialty Benefits voor retailers

Retailpartners die deelnemen aan het Intel Technology Provider-programma, leveren aan zowel bedrijven als aan consumenten producten met Intel-technologie.

 • Toegang tot een marketing development manager – om de business verder te laten groeien.
 • Face-to-face retailtraining – voor het aanscherpen van de verkoopvaardigheden en het verbeteren van de klantbeleving.
 • Intel Retail merchandising materialen – waaronder fysieke retail merchandise en on-screen demo’s voor winkels, evenals advies over hoe retailers hun winkels meer tot leven kunnen brengen.
 • Partner events – onder andere de Retail Executive Conference, Retail Tech Tour en Intel Solutions Summit. Deze events zijn alleen op uitnodiging toegankelijk.
 • Punten voor de verkoop van Intel-technologie – partners ontvangen bonuspunten voor het verkopen van een brede verscheidenheid aan Intel-componenten en systemen op basis Intel-technologie.

Het Intel Technology Provider-programma is in 1994 gestart door de Reseller Channel Organisation van Intel. Het programma levert producten via ruim 850 distributeurs en omvat een netwerk van 150.000 partners in 140 landen.

Over Intel
Intel, marktleider in computerinnovatie, ontwikkelt en bouwt essentiële technologieën die dienen als de bouwstenen voor computerapparatuur over de hele wereld. Intel loopt tevens voorop in maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Het bedrijf produceert onder andere ’s werelds eerste commercieel verkrijgbare ‘conflict-vrije’ microprocessors. Meer informatie over Intel is te vinden op http://newsroom.intel.com en op http://blogs.intel.com. Meer informatie over Intels inspanningen op het gebied van conflict-vrije grondstoffen is te vinden op http://conflictfree.intel.com. Intel is ook te volgen via Twitter: http://twitter.com/intel of http://twitter.com/IntelNederland.

Voor meer informatie:
Intel Benelux, Kristof Sehmke, Communicatie Manager, telefoon +32 (0)3 450 08 11, e-mail: kristof.sehmke@intel.com, of MCS PR, Perlita Fränkel, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: perlita@mcspr.nl.

Intel en het Intel-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Andere namen en merken kunnen geclaimd worden als het eigendom van anderen.

 • Print
 • PDF