12
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Intel Security benoemt Andrew Elder tot president EMEA

Schiphol-Rijk, 12 mei 2015 Intel Security heeft Andrew Elder (46 jaar) benoemd tot president EMEA. Hij krijgt de leiding over alle activiteiten van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ook zal hij in deze regio’s verantwoordelijk zijn voor de groeistrategie.

Andrew Elder

“Bedrijven hebben oneindig veel mogelijkheden binnen handbereik,” zegt Andrew Elder, “maar vaak zijn ze terughoudend bij het omarmen van technologieën als IoT, big data of mobile, vanwege de veiligheidsrisico’s. Hier moet verandering in komen: beveiliging is de sleutel tot de technologieën van de toekomst, maar alleen als het vanaf het allereerste begin volledig én consequent wordt geïntegreerd.”

“Andrew is een uitzonderlijk leider met meer dan 25 jaar ervaring bij hightech-bedrijven,” zegt Scott Lovett, executive vice-president worldwide sales van Intel Security. “Hij weet alles over nieuwe technologieën en de razendsnelle ontwikkeling van het cybersecurity-landschap. Deze diepgaande kennis zal hem, ons én onze klanten goed van pas komen bij de steeds groter wordende beveiligingsuitdagingen.”

Elder was voorheen werkzaam bij Rovi Corporation en Intellectual Ventures. Ook was hij dertien jaar actief bij Cisco, als vice-president advanced technology & enterprise in opkomende  markten en vice-president global sales van de divisie sports & entertainment, waar hij de strategische richting van nieuwe technologieën en opkomende systemen bepaalde.

Over Intel Security
McAfee is nu onderdeel van Intel Security. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van beveiliging die door hardware wordt ondersteund en Global Threat Intelligence, focust Intel Security zich op het ontwikkelen van proactieve, bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten die systemen, netwerken en mobiele toestellen van bedrijven en eindgebruikers over de hele wereld beschermen. Intel Security combineert de ervaring en expertise van McAfee met de innovatiekracht en bewezen prestaties van Intel om van beveiliging een essentieel onderdeel van iedere architectuur en ieder automatiseringsplatform te maken. Het is de missie van Intel Security om iedereen het vertrouwen te schenken om veilig te leven en te werken in een digitale wereld. Kijk voor meer informatie op www.intelsecurity.com.

  • Print
  • PDF