02
februari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Macaw organiseert zorgevent “Het Nieuwe Werken voor de Extramurale Medewerker”

Op donderdag 16 februari a.s. organiseert Macaw het zorgevent “Het Nieuwe Werken voor de Extramurale Medewerker” bij Microsoft Nederland te Schiphol. Het evenement vindt plaatst van 13.00 tot 17.00 uur.

In een middagvullend programma wordt ingegaan op de mogelijkheden die zorginstellingen kunnen creëren om doelgericht en met de juiste aandacht de productiviteit en efficiency van de extramurale medewerker te verhogen. Het verbeteren van de kwaliteit van zorg staat hoog op de agenda bij zorginstellingen en door medewerkers efficiënter te laten werken, houden zij meer tijd over voor de zorg van de patiënt. Maar hoe kunnen zorginstellingen het beste omgaan met alle procedures en kwaliteitseisen en hoe kunnen zij de extramurale medewerkers hierin faciliteren?

Een belangrijke trend hierin is Het Nieuwe Werken en met de komst van ontwikkelingen zoals cloud, kunnen zorgprocessen op een slimme en doeltreffende manier ingericht worden zodat deze processen niet alleen kostenbesparend gaan werken, maar juist ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Gastspreker is prof. dr. Dirk Jan Bakker, Lid Bestuur VitaValley en oud medisch directeur van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam. Hij geeft een presentatie over het belang van zorginnovatie in de care-sector. Daarnaast geeft Microsoft zijn visie op ‘Het Nieuwe Zorgen’ en laat Macaw de aanwezige gasten door middel van een demo over ‘Het Nieuwe Werken voor de Extramurale Medeweker’ zien hoe zij dit concept kunnen toepassen binnen de eigen zorginstelling.

Het evenement vindt plaatst van 13:00 tot 17:00 uur met aansluitend een borrel.

Voor meer informatie: www.macaw.nl/zorgevent

Over Macaw
Macaw is Nederlands grootste, uitsluitend op het Microsoft platform gespecialiseerde IT-dienstverlener, met vestigingen in Schiphol-Rijk, Barendrecht en Apeldoorn. Onze voornaamste kracht is onze diepgaande kennis van de nieuwste Microsoft-technologie en van de aanpak en uitvoering van innovatieve projecten bij klanten als Achmea, Evides, gemeente Den Haag, Havenbedrijf Rotterdam, Heerema, Heineken, HEMA, Holland Casino, KPMG, Microsoft Nederland, Sara Lee International en Univé Verzekeringen. Deze kennis is gebundeld in drie Solution Centers die zich richten op het realiseren van collaboratieve portalen, internet en commerce sites ECM- en BI-oplossingen, CRM-systemen en systeem integratie. De twee Solution Center overstijgende Service Centers – Macaw Enterprise Services en Macaw Application Services – richten zich op application support, hosting services, infra services, enterprise architecture en consultancy en programmamanagement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Annemarie Hendrikx, Macaw – Tel. 020 85 10 538 / 06 16 81 99 77 of annemarie.hendrikx@macaw.nl

of

Perlita Fränkel, Monogram Communication Strategies (MCS) – Tel. 023 56 28 208 of perlitaf@monogram.nl

  • Print
  • PDF