11
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

McAfee helpt partners bij het verbeteren van de winst met complete set programma’s

Partners kunnen rekenen op beloningen, extra kortingen en bescherming van deals

Schiphol-Rijk, 11 juli 2012 – McAfee kondigt de McAfee Profitability Stack aan: een complete, wereldwijd beschikbare set van partnerprogramma’s. De McAfee Profitability Stack helpt partners bij het verhogen van hun omzet en winst. Dat gebeurt onder andere door de registratie van verkoopdeals, door het bieden van voordelen aan bestaande partners van klanten, prijsstaffels, teamplannen, beloningen en kortingen.

“McAfee is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om partners te helpen bij het verhogen van de omzet en winst”, zegt Radboud Beumer, Regionaal Directeur Noord Europa Channel & Commercial van McAfee. “Vandaag maken we een enorme sprong voorwaarts, met een nieuwe standaard voor winstgevendheid binnen de ICT-beveiligingsindustrie. We blijven luisteren naar onze partners en zullen onze partnerprogramma’s blijven ontwikkelen om ervoor te zorgen dat zij zo succesvol mogelijk kunnen zijn.”

Belangrijkste kenmerken

McAfee Security Alliance partners kunnen rekenen op extra marges, kortingen, verkoopincentives voor zowel nieuwe als bestaande klanten, upselling en cross-selling. Ook zijn er extra zakelijke en technische pre-sales activiteiten beschikbaar waarmee partners zich bij klanten kunnen onderscheiden. De complete reeks van programma’s die verbeterd zijn of nu wereldwijd beschikbaar zijn, bestaat onder andere uit:

  • Dealregistratie: dit is McAfee’s grootste investering in het verbeteren van de winstgevendheid van partners. Het biedt partners bescherming van hun verkoopdeals. Daarnaast kunnen partners die additionele omzet genereren, tot 25% meer marge krijgen. Ook is er een extra marge voor upgrades van suites.
  • Voordeel voor de loyale partner: vaste partners van klanten krijgen extra marge bij de eerste vernieuwing van contracten, om zo de loyaliteit van klanten te versterken. Zo kunnen die partners beschikken over concurrentievoordeel bij het vernieuwen van bestaande contracten.
  • Korting: McAfee keert jaarlijks miljoenen euro’s uit aan zijn top-partners, in de vorm van kortingen. Partners kunnen nu hun winstpotentieel volgen en meten via een wekelijks kortingsrapport. Zo kunnen partners beter zakelijke beslissingen nemen. Daarnaast is de Accredited Channel Engineer-korting nu wereldwijd beschikbaar.
  • Beloningen: verkoopmedewerkers en engineers van partners kunnen beloningen in contanten krijgen en prijzen winnen voor het verkopen van McAfee-producten. Nieuwe beloningen betreffen: $25.000 per kwartaal voor MKB Endpoint ‘Top Performers’ en $35.000 voor Commerciële Endpoint ‘Top Performers’. Bestaande deelnemers aan het McAfee rewards programma kunnen tot $500 aan extra bonussen winnen wanneer zij ervoor zorgen dat collega’s zich ook registreren en deelnemen aan het McAfee rewards programma.
  • Teamplan: partners kunnen bescherming van hun deals en extra marge krijgen wanneer ze kansen benutten die door McAfee zijn gevonden. Dit plan is verbeterd door het wegnemen van minimale contractwaarde, om zo extra groei in de grootzakelijke markt te stimuleren. Ook is het goedkeuringsproces gestroomlijnd.
  • Prijsstaffels: Elite en Premier Partners worden beloond voor hun investeringen in McAfee, met extra prijsvoordelen op basis van hun McAfee Security Alliance programmaniveau. Een nieuw, geautomatiseerd prijsproces zorgt ervoor dat distributeurs makkelijk gestaffelde prijzen kunnen aanbieden aan geautoriseerde resellers. Daarnaast heeft McAfee nu wereldwijd kortingsstaffels geïntroduceerd.

Meer informatie over de McAfee Profitability Stack is te vinden op www.mcafee.com/thestack. Daarnaast is het laatste nieuws en informatie over het kanaal te vinden op de McAfee Channels blog, of op Twitter: @MFEChannelChief.

Over McAfee
McAfee, een dochteronderneming van Intel Corporation, is het grootste gespecialiseerde ICT-beveiligingsbedrijf ter wereld. Het bedrijf is in 1987 opgericht en heeft als missie om organisaties en consumenten te helpen met de beveiliging van hun digitale wereld. McAfee is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de veiligheid van gebruikers te waarborgen, met behulp van innovatieve en proactieve oplossingen. Via Global Threat Intelligence worden nieuwe dreigingen op de voet geanalyseerd en gevolgd, om zo criminelen steeds een stap voor te blijven. McAfee helpt thuisgebruikers, bedrijven, overheden en service providers bij het naleven van regels, het beveiligen van gegevens, het voorkomen van systeemuitval, het identificeren van kwetsbaarheden en het voortdurend controleren en verbeteren van hun beveiliging. Kijk voor meer informatie op www.mcafee.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, McAfee Persdesk, e-mail mcafee@mcspr.nl, tel. 023 – 562 8208.

OPMERKING: McAfee en/of andere merken van McAfee in dit document zijn gedeponeerde handelsmerken van McAfee, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. McAfee-rood in samenhang met beveiliging is een kenmerk van producten van het merk McAfee. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2009 McAfee, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  • Print
  • PDF