19
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

McAfee helpt Windows 8 te beschermen

  • Automatische upgrade naar nieuwe versie voor consumenten met een McAfee-abonnement
  • Binnen zakelijke omgevingen ondersteuning voor zowel Windows 8 als Windows Server 2012

Schiphol-Rijk, 19 september 2012 – De beveiligingsproducten van McAfee voor consumenten en zakelijke gebruikers ondersteunen Windows 8 en Windows Server 2012, de nieuwe besturingssystemen van Microsoft die in oktober op de markt komen. Wanneer consumenten met een actief McAfee-abonnement upgraden naar Windows 8, wordt tijdens de installatie automatisch een nieuwe, Windows 8-compatibele versie gedownload. De beveiligingsoplossingen van McAfee bieden een grondige bescherming tegen cyberdreigingen voor consumenten en bedrijven die upgraden naar de nieuwe besturingssystemen.

“Windows 8 en Windows Server 2012 zullen een nieuwe stimulans geven aan de computerindustrie, met tal van nieuwe functies, waaronder verbeteringen op het gebied van beveiliging en prestaties”, zegt Simon Hunt, vice president en CTO, endpoint security bij McAfee. “Onze ontwikkelaars hebben nauw samengewerkt met Microsoft om zowel consumenten als organisaties de tools te kunnen bieden die ze nodig hebben om zich te beschermen tegen dreigingen en dataverlies.”

McAfee enterprise- en MKB-producten
De oplossingen van McAfee voor grote organisaties en voor het MKB ondersteunen Windows 8 en Windows Server 2012. Met deze oplossingen kunnen organisaties van iedere grootte erop vertrouwen dat ze een gelaagd beveiligingssysteem gebruiken, dat beschermt tegen zowel bestaande als nieuwe dreigingen.

McAfee consumentenproducten
Met de consumentenproducten van McAfee zijn Windows 8-gebruikers veilig tegen cybercriminelen en malware. Consumenten met een actief McAfee-abonnement en die in hun McAfee-producten de standaardinstellingen gebruiken, worden automatisch geüpdatet naar Windows 8-compatibele versies. Wie het product installeert van het web of vanaf de CD, ontvangt automatisch de nieuwste versie.

Over McAfee
McAfee, een dochteronderneming van Intel Corporation, is het grootste gespecialiseerde ICT-beveiligingsbedrijf ter wereld. Het bedrijf is in 1987 opgericht en heeft als missie om organisaties en consumenten te helpen met de beveiliging van hun digitale wereld. McAfee is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de veiligheid van gebruikers te waarborgen, met behulp van innovatieve en proactieve oplossingen. Via Global Threat Intelligence worden nieuwe dreigingen op de voet geanalyseerd en gevolgd, om zo criminelen steeds een stap voor te blijven. McAfee helpt thuisgebruikers, bedrijven, overheden en service providers bij het naleven van regels, het beveiligen van gegevens, het voorkomen van systeemuitval, het identificeren van kwetsbaarheden en het voortdurend controleren en verbeteren van hun beveiliging. Kijk voor meer informatie op www.mcafee.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, McAfee Persdesk, e-mail mcafee@mcspr.nl, tel. 023 – 562 8208.

  • Print
  • PDF