22
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

McAfee kiest MCS als pr-bureau voor de Benelux

Hoofddorp, 22 mei 2012 – ICT-beveiligingsspecialist McAfee heeft met ingang van 1 mei 2012 zijn pr-activiteiten voor de Benelux ondergebracht bij MCS (Monogram Communication Strategies) in Hoofddorp. MCS richt zich met zijn pr-diensten op ondernemingen in de technologiesector, zowel business-to-business als business-to-consumer.

McAfee, een dochteronderneming van Intel Corporation, is het grootste gespecialiseerde ICT-beveiligingsbedrijf ter wereld. Het bedrijf is in 1987 opgericht en heeft als missie organisaties en consumenten te helpen met de beveiliging van hun digitale wereld. McAfee is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de veiligheid van gebruikers te waarborgen, met behulp van innovatieve en proactieve oplossingen. Via Global Threat Intelligence worden nieuwe dreigingen op de voet geanalyseerd en gevolgd, om zo criminelen steeds een stap voor te blijven.

“MCS bezit als pr-bureau een zeer ruime expertise in de ICT-markt en heeft een uitstekende reputatie bij zowel bedrijven als bij de pers. We zijn ervan overtuigd dat zij de aangewezen partner zijn om de boodschappen van McAfee op een effectieve en deskundige manier onder de aandacht van onze doelgroepen te brengen”, zegt Wim van Campen, Vice President McAfee Noord-Europa. “De noodzaak voor constante en effectieve beveiliging van digitale informatie is groter dan ooit. Zowel consumenten als organisaties kunnen daarbij vertrouwen op de expertise en voortdurende waakzaamheid van McAfee. Samen met MCS willen we het bewustzijn over de noodzaak voor beveiliging verder vergroten en zo cybercriminaliteit terugdringen.”

Noot voor de redactie: mocht u vragen hebben over ICT-beveiligingskwesties of bent u op zoek naar een reactie van een beveiligingsexpert, neem dan contact op met de McAfee-persdesk van MCS: mcafee@mcspr.nl, of bel met 023 – 562 8208.

Over MCS
MCS (Monogram Communication Strategies) is een onafhankelijk full-service PR-bureau. De dienstverlening van MCS richt zich vooral op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote – al dan niet beursgenoteerde – organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder BAM Techniek – ICT, Cegeka, E.Novation, Intel, Macaw, Synology en Total Specific Solutions (TSS). Meer informatie over MCS is te vinden op: http://mcspr.nl. Volg MCS ook op Twitter.

Voor meer informatie:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, perlitaf@monogram.nl, telefoon: +31 (0)23 – 562 82 08

  • Print
  • PDF