Schiphol-Rijk,
26
juli
2017
|
12:51
Europe/Amsterdam

McAfee zet machine learning en automatisering in om de samenwerking tussen mensen en machines bij cybersecurity te verbeteren

Nieuwsfeiten:
  • Machine learning in McAfee Advanced Threat Defense zorgt voor betere detectie van dreigingen
  • Nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor McAfee Enterprise Security Manager bieden organisaties meer inzicht in dreigingen
  • Verdergaande integratie van McAfee Cloud Threat Detection en McAfee Threat Intelligence Exchange biedt diepgaande analyses van mogelijke dreigingen
  • Lancering van OpenDXL.com: een onafhankelijke community website om de integratie van OpenDXL in toepassingen te ondersteunen
  • McAfee Security Innovation Alliance verwelkomt 12 nieuwe leden

McAfee heeft tijdens de Black Hat securityconferentie in Las Vegas diverse innovaties aangekondigd op het gebied van machine learning en automatisering. Deze innovaties zorgen voor sterkere mens-machine teams om cyberdreigingen te detecteren en tegen te gaan. McAfee kondigde tevens ondersteuning aan voor OpenDXL.com: een nieuwe, onafhankelijke portal met onder andere forums en gratis apps. Deze community website biedt gebruikers van OpenDXL toegang tot nieuwe ideeën en middelen voor de integratie van deze technologie. Met deze aankondigingen onderstreept McAfee zijn commitment aan innovatie, samenwerking en vertrouwen.

“Securityteams hebben te maken met 244 nieuwe cyberdreigingen per minuut en een ernstig tekort aan securitytalent. De inzet van gescheiden securityoplossingen zonder automatiseringsmogelijkheden en beheerd door overbelaste teams is niet langer houdbaar als beveiligingsstrategie”, zegt Radboud Beumer, senior regional director Benelux voor McAfee. “Verbeterde machine learning en geïntegreerde analytics zijn onderdeel van McAfees visie op een fundamenteel andere manier waarop mensen en machines met elkaar samenwerken om onze digitale wereld te beveiligen. Door de unieke capaciteiten van mensen en machines met elkaar te combineren, kunnen organisaties hun operationele beveiliging optimaliseren en zich beter beschermen tegen de cyberdreigingen van vandaag en morgen.”

Machine Learning en automatisering

McAfee blijft zoeken naar nieuwe manieren om mensen en machines beter met elkaar te laten samenwerken om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen. Onder andere met de implementatie van een intelligent securityplatform dat gebruikmaakt van nieuwe technologieën, zoals machine learning en automatisering. McAfee Advanced Threat Defense (ATD) is de nieuwste in het groeiende portfolio van McAfee-producten dat gebruikmaakt van machine learning. Andere producten die al gebruikmaken van machine learning zijn onder andere McAfee Endpoint Security with Real Protect en McAfee Global Threat Intelligence (GTI).

Verbeteringen in diverse McAfee-oplossingen

De nieuwe McAfee ATD v4.0-software introduceert een innovatieve ‘deep learning’-techniek om de detectiecapaciteiten te verbeteren. Tevens zijn de analysemogelijkheden van e-mailbijlagen verbeterd. McAfee Enterprise Security Manager (ESM) is onder andere verbeterd met geïntegreerde risico-analyses die in staat zijn om tegenmaatregelen te detecteren die door cybercriminelen worden toegepast. Hiermee zijn securityteams beter in staat om dreigingen te identificeren en de impact van nieuwe kwetsbaarheden te evalueren. McAfee Dynamic Endpoint Protection integreert nu met McAfee Cloud Detection (CTD) en McAfee Threat Intelligence Exchange (TIE), waarmee McAfee Endpoint Security (ENS) verdachte bestanden naar een sandbox in de cloud kan sturen voor diepgaande analyse.

McAfee Security Innovation Alliance blijft groeien

De McAfee Security Innovation Alliance (SIA), het technologie-partnerprogramma van McAfee dat zich richt op het bouwen van volledig een geïntegreerd en onderling verbonden security-ecosysteem, verwelkomt 12 nieuwe leden:

Over McAfee
McAfee is een van ’s werelds grootste onafhankelijke cybersecuritybedrijven. Geïnspireerd door de kracht van samenwerking, creëert McAfee zakelijke en consumentenoplossingen die de wereld veiliger maken. Kijk voor meer informatie op www.mcafee.com.