12
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Media Alert: Cisco, Intel en McAfee op Mobile World Congress 2014

24 t/m 27 februari 2014, Barcelona

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 februari vindt in Barcelona het Mobile World Congress (MWC) 2014 plaats. Mocht je van plan zijn om af te reizen naar dit evenement, dan brengen we je graag op de hoogte van de activiteiten van onze klanten Cisco, Intel en McAfee tijdens MWC. Op deze pagina hebben we de belangrijkste activiteiten even kort op een rijtje gezet, uitgebreide informatie over de activiteiten van deze bedrijven tijdens MWC 2014 is te vinden via de onderstaande links:

Er zijn veel executives beschikbaar voor 1:1 interviews. Het aantal slots is echter beperkt en ze worden snel gevuld! Mocht je daarom geïnteresseerd zijn in een interview, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (zie contactgegevens onderaan dit bericht).


CISCO
Cisco-stand, Hal 3, standnr. #3E30

Keynote John Chambers, Chairman and CEO: The Battle for the Multi-Screen Home
Woensdag 26 februari, 11:15 – 12:45 uur
Conference Village, Hal 4, Auditorium 1

Cisco laat op zijn stand in Hal 3 verschillende innovatieve mobiele internetoplossingen zien. Naast diverse demo’s die toegankelijk zijn voor het brede publiek, is er voor de pers ook een demo tour. Tijdens deze tour komen onderwerpen zoals Small Cell, SDN en software aan bod. De demo tour start op maandag, dinsdag en woensdag om 15:00 uur. Let op, het aantal plaatsen voor deze demo tour is beperkt! Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op!


INTEL
Intel stand, Hal 3, standnr. #3D30
App Planet: Hal 8.1, standnr. #8.1E41

Intel persbijeenkomst
24 februari, 08:30 – 10:00 uur
Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, 1, 08003 Barcelona)

Op maandag 24 februari is er van 08:30 tot 10:00 uur een Intel-persbijeenkomst. Daarbij zullen verschillende Intel-executives, waaronder Renée James, president, en Hermann Eul, corporate vice president en general manager van de Mobile and Communications Group, Intels strategie en groeiende aanbod toelichten rond het Internet of Things. Om 08:30 wordt gestart met een ontbijt; de presentatie start om 09:00 uur. Na afloop van de persbijeenkomst wordt gezorgd voor vervoer naar Fira. Het is mogelijk om plaatsen te reserveren via intel.mwc@nof9.com.

Intel demonstreert tijdens MWC 2014 zijn mobiele en communicatieoplossingen, zowel voor vandaag als voor de toekomst: het Internet of Things. Naast de hoofdstand van Intel in Hal 3, is het bedrijf ook aanwezig op App Planet.


MCAFEE
Intel-stand, Hal 3, standnr. #3D30

Showstoppers 2013 – Gran Teatre del Liceu
23  februari, 16:00 – 19:00 uur

McAfee is aanwezig op het Showstoppers-evenement, op zondag 23 februari van 16:00 tot 19:00 uur, Palau de la Música Catalana. Showstoppers is alleen toegankelijk voor geregistreerde pers en biedt de mogelijkheid om in korte tijd veel informatie te verzamelen. Op de Showstoppers-stand van McAfee worden demo’s gegeven en zijn diverse woordvoerders beschikbaar.

Voor Showstoppers moet je je van tevoren registreren. Dat kan door een e-mail te sturen naar sl@showstoppers.com. Indien je geïnteresseerd bent om de stand van McAfee tijdens Showstoppers te bezoeken, neem dan contact op met de McAfee Persdesk voor een afspraak: mcafee@mcspr.nl / 023 562 8208.

McAfee toont tijdens MWC 2014 de nieuwste oplossingen voor mobiele beveiliging en beheer, zowel voor consumenten als voor organisaties. Als vervolg op zijn derde mobile security trends-rapport (medio februari), zal McAfee ook de resultaten bekendmaken van het tweede wereldwijde onderzoek naar mobiele beveiliging. Daarin wordt gekeken naar welke maatregelen mobiele gebruikers nu nemen om hun apparaten te beschermen, vergeleken met 2013. Daarnaast worden ook innovaties in McAfee Enterprise Mobility Management (EMM) gedemonstreerd, waarmee organisaties nieuwe mogelijkheden krijgen voor een volledig geïntegreerde beveiligingsaanpak op mobiele apparaten, endpoints, het netwerk, het datacenter en de cloud.

Vriendelijke groet,
MCS PR / Check Twice PR
info@mcspr.nl / info@checktwice.nl
023 – 562 8208

  • Print
  • PDF