24
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

MEDIA ALERT: Intel op Consumer Electronics Show (CES) 20156 t/m 9 januari 2015, Las Vegas

6 t/m 9 januari 2015, Las Vegas

Beste persrelatie,

Van dinsdag 6 januari tot en met vrijdag 9 januari 2015 vindt in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) 2013 plaats. Wij brengen we je graag op de hoogte van de activiteiten van Intel tijdens CES 2015.

Intel – standnr. #7252, Centrale hal van het Las Vegas Convention Center

Keynote Brian Krzanich, CEO Intel

 • Op dinsdag 6 januari 2015 geeft Brian Krzanich, CEO van Intel, een keynote waarin hij laat zien wat ons te wachten staat op het gebied van consumentenelektronica. Ook gaat hij in op nieuwe innovaties en presenteert hij de plannen van Intel voor het komende jaar.
 • Locatie: Palazzo Ballroom, The Venetian Hotel
 • Datum & tijd: dinsdag 6 januari, 16.30 uur. Let op: voor pers gaan de deuren al om 15.30 uur open.

Intel Fireside Chats
Op woensdag 7 januari vinden op de stand van Intel discussies plaats met Intel executives, industrieleiders en andere gasten, over diverse onderwerpen, uiteenlopend van wearables tot diversiteit in technologie en de toekomst van robotica.

Locatie: Intel stand (standnr. 7552), Centrale hal van het Las Vegas Convention Center.

 • 7 januari, 12.30 uur: The Wearables Revolution
  Wearable technologie levert totaal nieuwe innovatiemogelijkheden op, waarbij lifestylemerken gaan samenwerken met technologiebedrijven.Industrileiders op het gebied van sport, mode en technologie geven hun visie op de kansen die wearable technologie biedt.
 • 7 januari, 13.45 uur: Intelligence Everywhere
  Dankzij de verdere invulling van de Wet van Moore gaan intelligente computers een rol spelen in alle aspecten van ons dagelijks leven en breekt er een nieuw tijdperk van intelligente robots aan. Intel bespreekt samen met andere spelers uit de industrie de kansen, uitdagingen en implicaties van deze ‘intelligence everywhere’ trend.
 • 7 januari, 14.45 uur: Accelerating Diversity in Technology
  De mensen die consumentenelektronica, komen uit alle lagen van de bevolking. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat dit ook moet gelden voor de mensen die deze producten creëren. Intel zet zich al lang in voor diversiteit en is van mening dat het bedrijf en de rest van de industrie hierin een grotere rol zou moeten spelen. Een panel bespreekt de complexiteit en de voordelen van diversiteit op de werkvloer.
 • 7 januari, 15.45 uur: The New Computing Experience
  Computers zonder kabels en technologie die een echte extensie worden van onszelf. Samen met vooraanstaande gasten bespreekt Intel de innovaties die er voor zorgen dat interactie met apparaten tot een echt persoonlijke beleving wordt.

Jan Schouten van Intel Nederland is op CES 2015 aanwezig voor eventuele vragen. Hij is te bereiken via jan.schouten@intel.com of op +31 6 212 62 999.

Voor meer informatie:
Arnout Lansberg
MCS PR
+31 (0)23 562 82 08
arnout@mcspr.nl

 • Print
 • PDF