23
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Microsoft benoemt Sogeti Nederland tot Application Lifecycle Management Partner van het jaar

Sogeti ontvangt wereldwijd de meeste partner awards van Microsoft

Vianen, 23 mei 2013 – Microsoft heeft een wereldwijde award toegekend aan Sogeti in Nederland voor Application Lifecycle Management (ALM). Sogeti heeft deze award ontvangen vanwege haar actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het Microsoft ALM platform; een complete set hulpmiddelen om software te ontwikkelen, testen en beheren. Met vier andere awards is de ICT-dienstverlener wereldwijd de Microsoft partner die dit jaar de meeste awards in ontvangst mag nemen tijdens de uitreiking van 7 tot 11 juli 2013 in Houston in de VS. De vijf awards maken deel uit van de 44 bekroningen die Microsoft toekent aan technologiepartners op het gebied van Cloud technologie, Windows 8 en Microsoft Office en Sharepoint toepassingen. De selectie is gemaakt uit meer dan 3000 inzendingen uit meer dan 100 landen.

Sogeti in Nederland draagt bij aan de ontwikkeling van Microsoft Visual Studio 2012 en Team Foundation Server. Deze verschillende tools worden toegepast bij het ontwikkelen, testen en beheren van Microsoft software. Met de inzet van Visual Studio en Team Foundation Server helpt Sogeti grootzakelijke organisaties bij het inrichten van (.NET) ontwikkelstraten en het verbeteren van software-ontwikkelprocessen. Sogeti in Nederland is bovendien de eerste ICT-dienstverlener wereldwijd die een App heeft ontwikkeld die de verschillende fases van software-ontwikkeling ondersteunt. De wereldwijde software testing standaarden TMap® en PointZero® zijn integraal onderdeel van deze app, beschikbaar op zowel het Windows 8 als het Windows Phone platform.

 

Vijf Microsoft partner awards voor Sogeti wereldwijd

Naast de award voor Sogeti in Nederland heeft de ICT-dienstverlener wereldwijd vier andere partner awards ontvangen van Microsoft. Sogeti in België is bekroond met de Country Partner of the Year award. Verder heeft Sogeti awards ontvangen in de ‘solution’ categorieën Messaging, Devices & Deployment en Content & Collaboration.

“Dankzij de expertise en methodes van Sogeti zijn wij in staat software-ontwikkeltools te bouwen die miljoenen ontwikkelaars wereldwijd gebruiken. Onze wederzijdse klanten profiteren van de Sogeti vaardigheden voor het beheren van bedrijfsapplicaties.” Aldus Brian Keller, Principal Technical Evangelist Visual Studio ALM van Microsoft.

“Uiteraard zijn wij erg blij met onze inmiddels derde achtereenvolgende ‘Partner of the Year’ award van onze strategische partner Microsoft. Twee jaar geleden was Sogeti de eerste dienstverlener in Nederland die de landenaward toegekend kreeg. In 2012 werden we bekroond met een award op het gebied van cloud en innovatie. Met deze derde award voor Application Lifecycle Management onderstreept Microsoft onze vooraanstaande innovaties voor het ontwikkelen, testen en beheren van bedrijfsapplicaties. De toekenning van de meeste partner awards aan Sogeti wereldwijd is bovendien een geweldige bevestiging van onze intensieve samenwerking met Microsoft”, zegt Christiaan Hoos, Alliance Manager Microsoft bij Sogeti.

 

Application Lifecycle Management

Application Lifecycle Management is een complete visie op het ontwikkelen van software. Dat begint bij het moment waarop de inspiratie en behoefte voor nieuwe software ontstaat tot het in beheer nemen van de software. Sogeti helpt organisaties met visie, aanpak en methodes in dit voortdurende proces van ontwikkelen, testen, implementeren en beheren van bedrijfsapplicaties. De Sogeti aanpak is gebaseerd op vijf pijlers; proces, mens, infrastructuur, tooling en innovatie. Daarmee gaat de visie van de ICT-dienstverlener verder dan het inrichten van een software-ontwikkelstraat. De ALM visie en aanpak van Sogeti verhogen kwaliteit en productiviteit van organisaties tegen lagere kosten. Verder voorziet ALM van Sogeti in meer samenhang in de complete levenscyclus van systemen.

Kijk op http://www.microsoft.com/en-us/news/Press/2013/May13/05-20WPC13PR.aspx voor een totaal overzicht van de awards die Microsoft uitreikt tijdens de Worldwide Partner Conference van 7 tot 11 juli 2013 in Houston in de VS.

 

Over Sogeti Nederland B.V.

Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

  • Print
  • PDF