08
mei
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nederland 3e Microsoft Certified Master SharePoint 2010 rijker

Wesley Bakker autoriteit op gebied van SharePoint

Wesley Bakker

Wesley Bakker

Rotterdam, 8 juni 2011 – motion10 consultant Wesley Bakker heeft de Microsoft Certified Master (MCM) SharePoint 2010 certificatie behaald. Hij is hiermee slechts de derde Nederlander met deze prestigieuze kwalificatietitel. Bakker is al jaren Microsoft Certified Trainer op het gebied van SharePoint en SQL Server en verzorgt voor motion10 zogenaamde deep-dive SharePoint-trainingen bij grote opleidingsinstituten en consultancyorganisaties. Hij heeft als lead developer gewerkt aan enkele van de grootste en meest complexe SharePoint-implementaties in Nederland. Met het behalen van het MCM certificaat voor SharePoint 2010 bewijst Bakker een autoriteit te zijn op het gebied van Microsoft SharePoint.

Met deze benoeming bevestigt motion10 opnieuw zijn status als een van de meest deskundige en betrouwbare Nederlandse specialisten op het gebied van Microsoft Server-technologieën. Eerder dit jaar werd Gijs in ’t Veld al voor het zesde achtereenvolgende jaar benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Microsoft BizTalk Server. Daarnaast is motion10 dit jaar verkozen tot beste werkgever van Nederland en heeft het bedrijf zijn Gold-status vernieuwd in diverse Microsoft-competenties.

“Met deze prestatie bewijst Wesley dat hij tot de top van SharePoint 2010 experts wereldwijd behoort”, zegt Gijs in ’t Veld, CTO bij motion10. “Bij motion10 draait alles om het opbouwen en onderhouden van kennis, het delen van die kennis met anderen en het inzetten van deze kennis voor klanten. Studeren en certificeren is bij motion10 geen optie maar een plicht; Wesley heeft dit zéér serieus aangepakt!”

Wesley Bakker (32) is tevens technical reviewer voor uitgever O’Reilly en is auteur van diverse white papers die wereldwijd op MSDN zijn gepubliceerd. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker, onder andere op de Microsoft DevDays en SharePoint Connections, om te presenteren over best practices voor SharePoint integratietrajecten.

Over MCM
Microsoft Certified Masters voor SharePoint 2010 hebben bewezen dat ze krachtige, schaalbare en hoogwaardige oplossingen kunnen leveren, die voldoen aan de zwaarste behoeften van klanten. Deze experts beschikken over de diepgaande productkennis, skills en expertise om met succes enterprise-klasse SharePoint Server 2010 omgevingen te ontwerpen, bouwen, uitrollen, migreren en onderhouden. Organisaties die van plan zijn om grootschalige of zeer complexe SharePoint Server 2010 omgevingen te bouwen, zullen zeker profiteren van de ongeëvenaarde expertise van een SharePoint MCM.

Over motion10
motion10 is specialist in het integreren en presenteren van informatie uit verschillende bronnen. De door het bedrijf geïmplementeerde oplossingen koppelen, verrijken en ontsluiten informatie uit bedrijfskritische applicaties en zorgen ervoor dat informatie gemakkelijk toegankelijk wordt; zodoende wordt meer waarde uit die informatie gehaald. Het bedrijf heeft diepgaande ervaring met complexe geïntegreerde omgevingen (vele honderden BizTalk Server en SharePoint implementaties) en kan daardoor de complexiteit van IT-omgevingen wegnemen. Op basis van Microsoft Applicatie Platform technologie – BizTalk, SharePoint en SQL Server en verwante (cloud) diensten – helpt motion10 om solide, betrouwbare IT-omgevingen tot stand te brengen waarin alle medewerkers op elk tijdstip en locatie beschikken over een gepersonaliseerde centrale werkomgeving. Voor meer informatie:www.motion10.com.

Contactpersonen voor de pers:
motion10, Wilfred Noppers, tel: 010-2351035, mobiel: 06-22419824, e-mail:wilfred.noppers@motion10.com
of
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Robert de Moll, tel: 023-5628208, e-mail:robertdm@monogram.nl

 

  • Print
  • PDF