Vianen,
17
juli
2017
|
10:24
Europe/Amsterdam

Nederlandse Sogeti wint Europese Powell 365 partner award

Sogeti is verkozen tot Europees partner van het jaar tijdens de Microsoft-conferentie Inspire in de VS door Powell Software. Deze softwareleverancier, gespecialiseerd in Microsoft software voor intranet en digitale werkplekken, heeft de award toegekend voor het Nederlandse succes met de inzet van Powell 365. Deze intranetsoftware is onderdeel van de Sogeti Smart Workspace oplossing die onder andere ingezet is voor de digitale cloudwerkplek van zo’n 15.000 studenten van het ROC-Friesland College in Leeuwarden.

“Sogeti heeft aangetoond dat in een relatief korte tijd veel gebruikers profiteren van het gemak van ons intranetplatform. De snelle acceptatie door tienduizenden gebruikers in Nederland is mede te danken aan de inventieve inzet van onze intranetsoftware binnen de gehele digitale werkplekoplossing van Sogeti,” vertelt Cyrill De Queral, CEO van Powell Software.

“De Powell 365 software maakt het mogelijk een intranetplatform in een hele korte tijd te implementeren in een digitale werkomgeving. Beheerkosten kunnen tot 50% worden verlaagd. Ook de tijd voor software-updates is met Powell 365 bij één van onze klanten teruggebracht van zeven naar twee weken, “ zegt Coen Eskes, Principal Consultant Smart Workspace van IT-dienstverlener Sogeti.

Sogeti Smart Workspace

Sogeti Smart Workspace is de enige volledig geïntegreerde werkplekdienst in de markt die Software-as-a-Service oplossingen en webapplicaties integreert binnen de bestaande IT-infrastructuur. Daarmee wordt het beheer van applicaties, documenten, apparatuur en gebruikerstoegang vanuit één veilige webgebaseerde omgeving mogelijk. Via één scherm beschikt de gebruiker over alle communicatiefuncties binnen Office 365 zoals Yammer, Skype for Business, Microsoft Classroom, Office 365 Video en Outlook.

Met de inzet van Sogeti Smart Workspace hebben zo’n 15.000 studenten van het ROC Friesland College toegang tot hun persoonlijke onderwijsinformatie via iedere gewenste computer (tablet, smartphone, laptop of desktop). In deze digitale werkomgeving hebben de studenten eenvoudig toegang tot hun eigen roosterwijzigingen en/of digitale boeken specifiek bedoeld voor hun persoonlijke opleiding. De Powell 365 intranet oplossing is een belangrijk onderdeel van deze digitale werkplekomgeving uit de cloud.

Over Sogeti Nederland B.V.

Sogeti is een toonaangevende IT-dienstverlener op het gebied van technologie en engineering services. Het bedrijf biedt oplossingen die digitale transformatie mogelijk maken. Grootzakelijke organisaties vertrouwen op de uitgebreide kennis en ervaring voor clouddienstverlening, digitale veiligheid, kwaliteitszorg & testing en digital manufacturing. Sogeti combineert daarbij slagvaardigheid en implementatiesnelheid met sterke technologiepartnerships volgens bewezen methodieken. De IT-dienstverlener voorziet in een eigen wereldwijd leveringsmodel Rightshore®.

Passie voor het vakmanschap zit in de genen van de meer dan 2450 Sogetisten werkzaam (dicht)bij de klant. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti groep met zo’n 25.000 IT-professionals in 15 landen, gevestigd in meer dan 100 locaties in Europa, de VS en India. De Sogeti groep is een dochteronderneming van het in Parijs beursgenoteerde bedrijf Cap Gemini S.A. Meer informatie is beschikbaar op www.sogeti.nl.

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Jolanda Peek,06-52327513.